TEKKRAL NETWORK |1.8.X| ENTITY_303 ! | KASA | RÜTBE | EDİT MADEN | MESLEK | TAKAS !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BySinan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 12.660

Size TEKKRAL Nasıl Bir Sunucu

• Başarılı

Oy: 24 51,1%
  • Başarısız

Oy: 23 48,9%

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bir server yolu açık gibi başarılar dilerim :)
Çok Teşekkür Ederim Sunucumda Sizleride Görmek İsterim :)[DOUBLEPOST=1486289765,1486238153][/DOUBLEPOST]Günceldir[DOUBLEPOST=1486401580][/DOUBLEPOST]Güncel
Rütbe Sistemi Yakında!!

Açık konuşucam 1 - sunucunun konusunu beğendim daha iyi olabilirdi 2- yapılar kötü hazır map kullansaydın bari 3- sunucu ismini çok mu aradın 4- resimler hem kötü bir açıldan çekilmiş hemde kötü bir shader onun yerine ss leri photoshop ile editleyerek güzel bir sonuç çıkartabilirdin ve madem para verip reklam aldın c4d ve photoshop ile daha güzel bir banner yapabilirdin şuanki çok kötü pluginler hakkında pek birşey solemiyecem klasik

Bu arada kırıcı bir şey dediysem kusura bakmayın hataları biri sölemeli ki gelişin şu dost acı söler lafını baya mantıklı buluyorum :D

Açık konuşucam 1 - sunucunun konusunu beğendim daha iyi olabilirdi 2- yapılar kötü hazır map kullansaydın bari 3- sunucu ismini çok mu aradın 4- resimler hem kötü bir açıldan çekilmiş hemde kötü bir shader onun yerine ss leri photoshop ile editleyerek güzel bir sonuç çıkartabilirdin ve madem para verip reklam aldın c4d ve photoshop ile daha güzel bir banner yapabilirdin şuanki çok kötü pluginler hakkında pek birşey solemiyecem klasik

Bu arada kırıcı bir şey dediysem kusura bakmayın hataları biri sölemeli ki gelişin şu dost acı söler lafını baya mantıklı buluyorum :D
Öncelikle Yorumum İçin Teşekkür Ederim fakat mapler kotu demisin sunucuya girip bakmani tercih ederim Evet Resimler Biraz Kötü Oldu En Kısa Zamanda Güncellicem
Pluginler Klasik Demissin Plugine pek yer vermedim coğu sey skript kasa fln Sunucu ismi Bizi sevenler bu sekilde seviyor :)

Konu içinde ki TÜRKCE'yi iyi kullanabilirsek daha iyi olabilir. En basit örnek olarak '' Yanlız değil , Yalnız ''

4-5 yıl önce TekKral diye bir sunucu vardı o sunucuda mı size aitdi ? Tam hatırlamıyorum yetkililerini ama bende bir zamanlar orada üst yetkililerdendim :)

4-5 yıl önce TekKral diye bir sunucu vardı o sunucuda mı size aitdi ? Tam hatırlamıyorum yetkililerini ama bende bir zamanlar orada üst yetkililerdendim :)
TEKKRAL NETWORK 2013'den Belli Açık Üst Düzey Yetkili Aldığımızı Hatırlamıyorum Senide Hatırlamadım

TEKKRAL NETWORK 2013'den Belli Açık Üst Düzey Yetkili Aldığımızı Hatırlamıyorum Senide Hatırlamadım

Anladım zaten dedigim gibi tam hatırlamıyorum, baya eskilere dayanıyor. Güzel vakitlerim geçmişti, sizede başarılar dilerim :)

Anladım zaten dedigim gibi tam hatırlamıyorum, baya eskilere dayanıyor. Güzel vakitlerim geçmişti, sizede başarılar dilerim :)
Çok Teşekkür Ederim Bizimde Alımlarımız Var Katıla Bilirsiniz :)[DOUBLEPOST=1486799133,1486756903][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz !!
  • Maden Yumurtlayan Tavuk Eklendi
  • VIP' Olanlara Özel /efektyay Eklendi !! [Ok Atınca Arkasından kalp,alev,su,vb Şeyler Düşer]
  • Rehber Alımı Var !
[DOUBLEPOST=1486810762][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz !![DOUBLEPOST=1486998640][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz !![DOUBLEPOST=1487099687][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz !![DOUBLEPOST=1487256005][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz !![DOUBLEPOST=1487406652][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz !![DOUBLEPOST=1487780438][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz !![DOUBLEPOST=1487879697][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz !!
Unutmadan Söyliyelim
  • Yeni Kasa Eklendi
  • Süper Kılıçlar ve Yaylar Eklenti [Kesinlikle Abartı Yok].
[DOUBLEPOST=1488016125][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz !!
  • Entity303 Eklendi
[DOUBLEPOST=1488220447][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz !![DOUBLEPOST=1488622010][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz !![DOUBLEPOST=1489156907][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz !!
  • Rütbe Eklendi.
[DOUBLEPOST=1489224510][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz !!

Gerçekten Başarılı bir Sunucu Map olsun Konu Düzeni Olsun 10/9 Tebrikler Başarılar

Cok Güzel Bi Sunucu, Beğendim. Tam Zaman Geçırmelık. Sıkıldıgımda Gırıyorum 3 4 saat Oynıyorum :D[DOUBLEPOST=1489249700,1489249668][/DOUBLEPOST]Cok Güzel Bi Sunucu, Beğendim. Tam Zaman Geçırmelık. Sıkıldıgımda Gırıyorum 3 4 saat Oynıyorum :D

Cok Güzel Bi Sunucu, Beğendim. Tam Zaman Geçırmelık. Sıkıldıgımda Gırıyorum 3 4 saat Oynıyorum :D[DOUBLEPOST=1489249700,1489249668][/DOUBLEPOST]Cok Güzel Bi Sunucu, Beğendim. Tam Zaman Geçırmelık. Sıkıldıgımda Gırıyorum 3 4 saat Oynıyorum :D
Yorumun İçin Çok Teşekkür Ederiz.[DOUBLEPOST=1489319938][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz !![DOUBLEPOST=1489349464][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli YorumlarınızıBekliyoruz !![DOUBLEPOST=1489414714][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz !![DOUBLEPOST=1489429105][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz !![DOUBLEPOST=1489515192][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz!![DOUBLEPOST=1489597464][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz!![DOUBLEPOST=1489686348][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz!![DOUBLEPOST=1489752636][/DOUBLEPOST]Günceldir Değerli Yorumlarınızı Bekliyoruz!!

başarılar tasarımı sevdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl