Bu paketi ilk ne zaman gördünüz?

• Kullanılan toplam oy
    32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gayet güzel beğendim paketini, eline sağlık
Teşekkür ederim.
@iBayImkansizYT, Discord adresinize erişemiyorum. Lütfen yeni adresinizi atar mısınız?
Syntax#8722 ekleyebilirsiniz, yazdığınız için teşekkür ederim. Düzeltmeleri yaptım.
Merhaba,ben ortağıyım TwoPage#3563 ulaşırsanız atarım.
Herhangi bir sorun olursa ben yokken arkadaşıma da sorabilirsiniz.

Elinize sağlık böylesine bir paketi ücretsiz veriyorsunuz

teşekkür ederim, her zaman.

bazı kişilerin işini görür

Plugin paketi gerçekten güzel ellerinize sağlık başarılarınızın devamını diliyorum

Bence 1.16.4 sürümlü bir çalışma olduğundan ötürü tüm piyasanın faydanalabileceği bir yapıt olmuş. Şahsen gelişeceğini duyduğuma da sevindim. Özetle paketi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.

Bence 1.16.4 sürümlü bir çalışma olduğundan ötürü tüm piyasanın faydanalabileceği bir yapıt olmuş. Şahsen gelişeceğini duyduğuma da sevindim. Özetle paketi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Teşekkürler, 1.16.4 sürümlü olması insanların bu tarz sunucuların yapımının aslında çok daha kolay olduğunu göstermek amaçla yaptım. Paketi v1 olarak çıkarttım fakat v2'yi daha dolgun ve daha kaliteli yapacağım için bir ücret ile vermeyi düşünüyorum ve geliştirmesi gerekenlerin kullanacak kişiler olduğunu da düşünüyorum çünkü hiçbir şekilde değiştirilmeden kullanıldığında sunucunun kendine özel bir yanı kalmadığı aşikar. Güzel yorumun için teşekkürler.

ben istek attım kabul edermsiinz adım comguys

1615474749708.png

VirusTotal koymuşsun ve sitede indirme linki gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl