Bu paketi ilk ne zaman gördünüz?

• Kullanılan toplam oy
    32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok başarılı bir sunum olmuş, çoğu kişi şikayet edebilir beğenmeyebilir ama nihayetinde bunun ücretsiz bir hizmet olduğunu unutmamak gerek. Gittiğiniz yolu şaşmadan devam edin o yolun sonunda arkanıza baktığınızda sizi destekleyen bir hayli insan göreceksiniz. İyi günler ve kolaylıklar dilerim.

UH OH Kalitemi?

Çok başarılı bir sunum olmuş, çoğu kişi şikayet edebilir beğenmeyebilir ama nihayetinde bunun ücretsiz bir hizmet olduğunu unutmamak gerek. Gittiğiniz yolu şaşmadan devam edin o yolun sonunda arkanıza baktığınızda sizi destekleyen bir hayli insan göreceksiniz. İyi günler ve kolaylıklar dilerim.
Çok Teşekkür ederim bu yolda devam etmeyi düşünüyorum kim ne derse desin, ücretsiz hizmetleri devam ettirerek belki birazda olsun insanlara yardım etmiş olmak ne mutlu bana :)
Uh harika yorum yapan birisi

Paket hakkında görüşlerimi belirtmek istiyorum son sürüm olması beni mutlu etti sade ve güzel bir paket olmuş ücretsiz e göre çok güzel ve emek harcanmış başarılarınızın devamını dilerim

Teşekkür ederim, Yüksek sürüm olması için ayrıyetten özen göstermeye çalışıyorum. Ücretsiz içerikler üretmeye devam :)

Paket uraşılmış güzel bir paket, mapleri çok beyendim. Prefixler bir tık iyileştirilebilir ama Böyle bir paketi ücretsiz vermişsiniz güzel gözüküyor. Elinize sağlık benim size puanım 10/8

Paket uraşılmış güzel bir paket, mapleri çok beyendim. Prefixler bir tık iyileştirilebilir ama Böyle bir paketi ücretsiz vermişsiniz güzel gözüküyor. Elinize sağlık benim size puanım 10/8
Değerli yorumun için teşekkür ederim. Prefixleri v2'de daha şık ve hoş bir tasarıma getirmeyi düşünüyorum. Konseptimiz insanlara ücretsiz ve kaliteli içerik üretmek ayrıca yardımcı olmak :) Buradan duyurmuş olayım ki Tekblok paketinden ziyade sorunu olup çözemeyenlerede discord'dan destek veriyorum :) > PS | iBayImkansizYT#8722

Gayet süper konu tasarımı olsun paket olsun yeni sürümlerini bekleriz.

Ellerine Sağlık Dostum, Emeğinin karşılığını umarım alırsın

Teşekkür ederim, umarım.

Gayet güzel beğendim paketini, eline sağlık

@iBayImkansizYT, Discord adresinize erişemiyorum. Lütfen yeni adresinizi atar mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl