Yaklaşık 5-6 yıl SA:MP oynadım, FiveM çıktığından beri de FiveM'de rol yapıyorum. Skyrim gibi oyunlarda da geçmişim var, o konuda pek sıkıntım yok.Türlü oyunlarda rol geçmişinin olması gerek. 2 yıldır SA:MP ve MB platformunda rol yapıyorum ve rol ortamının minecrafta taşınmasıyla eksiklikler oluştuğunu gördüm. Bu da ön yargı demek.
Yaklaşık 5-6 yıl SA:MP oynadım, FiveM çıktığından beri de FiveM'de rol yapıyorum. Skyrim gibi oyunlarda da geçmişim var, o konuda pek sıkıntım yok.
Olmasını beklemiyorum, sadece değişiklik yapmak istiyorum. Kendine Müzisyen ile kaç kere rol yaptım, kaç kere sunucular hakkında konuştuk rol dışında. Bir ara sunucu açmıştı zaten, büyük ihtimalle onlardan destek alırım ve daha kaliteli bir kitle oynatırım sunucuda.Sence minecraftta rol kalitesi SA:MP veya FiveM platformu kadar başarılı veya kaliteli olabilecek mi?
Olmasını beklemiyorum, sadece değişiklik yapmak istiyorum. Kendine Müzisyen ile kaç kere rol yaptım, kaç kere sunucular hakkında konuştuk rol dışında. Bir ara sunucu açmıştı zaten, büyük ihtimalle onlardan destek alırım ve daha kaliteli bir kitle oynatırım sunucuda.
Kendime sadece kod kısmında güveniyorum ne yalan söyleyeyim :DRol bilgisi veya kitle konusunda sıkıntı çekmeyeceğini düşünüyorsan, şansını denemelisin.
portlek#5502
Tek eklenti derken? WorldEdit ProtocolLib falan gibi eklentileri hypixel dahil kullanıyor onları kullanmicam diye inat etme bence :D İlla ki bir yerde ihtiyacın olur Holograpic Display, Citizens gibi eklentileri de kendin yapmakla uğraşma derim. Zaman kaybı olur çünkü. Sadece ana sisteme odaklan. Library eklentiler her zaman geliştiricilerin can dostudur. Onları ihmal etme üzülürler :;pTek eklenti ile FactionRPG sunucusu yapmayı planlıyorum, köylü savaşları, köy baskınları, kumar, illegal/legal meslek seçimi, evlilik, ruhsat, silah, sanal ekonomi ve fiziksel ekonomi (bitcoin vb), ve daha fazlası. Eğer yaparsam tutar mı?
Region ve Hologram özeliklerini taşıyan ve tüm eklentilerim için kullandığım özel bir API var zaten. Sadece NPC olayını halletmeye çalışacağım, teşekkürler.Tek eklenti derken? WorldEdit ProtocolLib falan gibi eklentileri hypixel dahil kullanıyor onları kullanmicam diye inat etme bence :D İlla ki bir yerde ihtiyacın olur Holograpic Display, Citizens gibi eklentileri de kendin yapmakla uğraşma derim. Zaman kaybı olur çünkü. Sadece ana sisteme odaklan. Library eklentiler her zaman geliştiricilerin can dostudur. Onları ihmal etme üzülürler :;p
Çok kaliteli ve diğer sunuculardan büyük farklılıklar içeren bir sistem yapmazsan tutmaz. Farklı ve özel şeyler daha iyidir. FactionRPG tutmaz diye düşünüyorum fakat yinede şansını deneyebilirsin, Eklentileri sen yapacağın için zaten oradan zarar etmezsin. En kötü eklentiyi biraz özelleştirilebilir yapıp paketi satarsın, illa ki alan olacaktır. Birde Minecraft'ı RPG için oynayan çok büyük bir kitle yok dolayısıyla da pek fazla oyuncu da gelmez.
Kod konusunda gram sıkıntım yok 2013'ten beri Spigot ile uğraşıyorum ve kendime güveniyorum.Tek eklentiye bu kadar şey gömmek cidden zordur. Rp sunucusu açmak çok zor bir iş ekibin sağlam olması lazım tek yaparım desende yapamıyorsun.
portlek#5502
her şeyi kodlama ile çözemezsin :)Kod konusunda gram sıkıntım yok 2013'ten beri Spigot ile uğraşıyorum ve kendime güveniyorum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!