Teori TEK DÜNYA TEORİSİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gg5664

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
jokerbaba56
Merhaba arkadaşlar bugün size benim bulduğum bir teoriyi açıklicam.

Öncelikle şöyle başliyim şuana kadar açılan tüm Minecraft dünyaları veya yapılan sunucular on hepsi aslında tek bir sonsuz dünyada açılan yerler yani kısaca her açılan Dünya tek değil aslında sonsuz bir dünyada açılan küçük bir yer ama biz kendimize ait ve sınırları olan bir dünya sanıyoruz. Daha da detaya girmek gerekirse şöyle örnekler verebilirim mesela şimdi gidip bir Minecraft da bir dünya açtınız ama işler böyle değil benim teorime göre aslında sizin açtığınız Dünya aslında sonsuz bir tek dünyada açılan küçük bir kısımdan ibaret bir alan. Bir şey daha var tüm oyuncular birbirlerinin yaptıkları yapıları veya kazdıkları yerleri göremiyorlar. Kanıtlarım da şunlar;

1. Az sayıda Minecraft kullanıcısının karşısına gelen ürkütücü ve korkunç olan bir varlık olan Herobrine aslında bir hata sonucu bizim bir başka Minecraft oyunucusunu bir anlığına gördüğümüz bir hatanın kendisidir. Yani kısaca Herobrine hata sonucu oluşan kısa süreli gözüken bir başka oyuncudur.

2. Minecraft ta 2016 da Herobrine on ortadan kaldırıldığını onunla ilgili oluşan hataları çözdüklerini söylediler ancak düzelttiler ama Herobrine' o değil sadece başka bir oyuncuyu gördüğümüz hatayı düzellttiler fakat bize böyle söyleyip olayı farklı yere çektiler.

3. Bazı oyuncuların başına sıradışı olaylar geliyor örneğin skyblock haritalarında kısa süreliğine herhangi bir yerde küçük ama fark edilecek kadar büyük olan içi siyah olan bir delik oluşuyor, görülüyor ve ortadan kalkıyor.

Benim şahsi teorimdir kesinlikle başkasından duymadım ve görmedim dizinde düşüncelerinizi merak ediyorum, okuduğunuz için teşekkürler.

İyi Forumlar dostum aslında birazcık mantıklı ama Değil gibide insanı okudukça ikilemde bırakan teoriler çünkü;

1. Olarak Söylediğin Bir Oyun Hatası ve Kaldırıldı Yani Oyunun Çok eski sürümlerinden kalan bir Entity fakat kendisi silindiği halde
kodlarda varlığını sürdürdüğü için çok şans eseri gözüküyordu bu şekilde Herobrine Teorisi ortaya çıktı ve kodlardan komple kaldırıldı yani
1. teorinizin bir mantığı yok

2. Teorinize gelirsek bu Oyunda Herobrine efsanesi ortaya çıktığından beri oyunculara her güncelleme Herobrine'nin kaldırıldığı ile ilgili şeyler yazılmış bir süre ilkte söylediğim gibi kodlardan kalktığı için bence mantıksız bir teori buda

3.Skyblock Haritaları bi Void içinde oluştuğu için gayet normal bişey bana kalırsa

benim teorime gelirsek bence de hepsi bir yere bağlı fakat her oyuncu için o dünyanın belirli bir bölümü Seed kodu ile beraber gösteriliyor
Devamı ise Gizlenmek için dünya sınırı var olabilir ayrıca oyunda bizim gördüğümüz dünyanın bu hale gelişi de bir hayli dikkat uyandırıcı o konuda da bizim karakterimiz uygarlıklar yok olmadan önce o uygarlıkların yaşayıp bazı şeyleri bizden önce keşfetmesi ve hepsinin sonunda tamamen yok olmaları bizim ise bu dünyaya girip onların bıraktıkları eserleri keşfediyor olmamız bu uygarlıklar bence köylülerin atasıydı ve Pillager ve Köylülerin Ataları bunları yapmış fakat sonunda Düzen bozulmuş bana kalırsa Endermanlarda o bunların atalarının End Boyutunda sıkışıp köleşmiş halleri benim fikrime göre böyle daha da geliştirilebilecek bir konu mantık yürütmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl