Bulundu Tek blok skyblock scripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsilTurk

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
31
Minecraft
AsilTurk

Discord:

MrAsil#0001

Arkadaşlar bana tek block skyblock scripti lazım sunucu sürüm: 1.8 yapan arkadaşlar hangi pluginler gerekli yazarsanız sevinirim yani skript pluginin yanında hangilerini kurmam gerekli çalışması için bunu da yazarsanız sevinirim.

Forumda satılan 1.8 oneblock skyblock plugini vardı, onun dışında spigotta vs. paylaşılan bir plugin bilmiyorum genellikle üst sürümlere yapılıyor. Ayrıca bunu skriptle yapamazsınız, skripti bu kadar iyi kullanabilen birisinin olduğunu sanmıyorum ki yapsa bile baya zahmetli olacaktır. Hazır paket arıyorsanız da bunu bulamazsınız çünkü bu oyun modu yeni moda oldu ve yapanlar da paylaşmaz diye düşünüyorum.

Forumda satılan 1.8 oneblock skyblock plugini vardı, onun dışında spigotta vs. paylaşılan bir plugin bilmiyorum genellikle üst sürümlere yapılıyor. Ayrıca bunu skriptle yapamazsınız, skripti bu kadar iyi kullanabilen birisinin olduğunu sanmıyorum ki yapsa bile baya zahmetli olacaktır. Hazır paket arıyorsanız da bunu bulamazsınız çünkü bu oyun modu yeni moda oldu ve yapanlar da paylaşmaz diye düşünüyorum.
Aga 1.14 ve 1.15 i benim pc de çalıştıramıyorum hata veriyor vermese 1.14 kurucam o AOneBlock u

Aga 1.14 ve 1.15 i benim pc de çalıştıramıyorum hata veriyor vermese 1.14 kurucam o AOneBlock u

TheLegend bu yeni modu 1.8 de dahil olmak üzere üst sürümler ile beraber birebir aynısını satıyor. Ücreti(40TL) Bentobox mağlesef alt sürümlere henüz bir destek vermiyor. Bu yüzden üzücü bir durum fakat, yakında 1.8 ve tüm sürümler için çıkacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl