Tek bir makine ile huba benzer sunucuya kaç gb ram lazım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xYaqiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.214
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bungeecord kullanmaksızın olayı çok saçma geldi bana. Yerinizde olsam bungeecord kullanır her birisine en az 8 er gb ram verirdim. Sorunuza gelince eğer sunucuda az kişi olacaksa 10gb ram yeterli. Fakat madem eklentilere bu kadar emek veriyorsunuz biraz da paraya kıyın ve reklamınızı, makinanızı sağlam alın.

Bungeecord kullanmaksızın olayı çok saçma geldi bana. Yerinizde olsam bungeecord kullanır her birisine en az 8 er gb ram verirdim. Sorunuza gelince eğer sunucuda az kişi olacaksa 10gb ram yeterli. Fakat madem eklentilere bu kadar emek veriyorsunuz biraz da paraya kıyın ve reklamınızı, makinanızı sağlam alın.
Çok kişiden kastın ne az kişiden kastın ne ?

Çok kişiden kastın ne az kişiden kastın ne ?
örnek sunucu slotu minimum 200 olmalı skywars sunucuları minimum 4 maks 32 kişilik olabiliyor 1 haritada 32 kişi oynuyor birsürü multiverse gerekiyor yani yüksek miktarda ram gerekiyor

örnek sunucu slotu minimum 200 olmalı skywars sunucuları minimum 4 maks 32 kişilik olabiliyor 1 haritada 32 kişi oynuyor birsürü multiverse gerekiyor yani yüksek miktarda ram gerekiyor
Şöyle izah edeyim. Sunucu ramı 12GB diyelim ve bungeecord yok. Tek bir plugin ile "SG,Skywars,SGSolo,Battlegrounds,UHCSG" oyunları sunucuda mevcut olacak. Sunucu slotu 200. Kaç kişide lag başlar ?

Dostunm pakete göre değişir. En az 12 GB lazım.Takma bunları kafanda ne varsa onu uygula. Paketine göre dğeişir ama rahat +50 alırsın.

Fakat bunge yapman daha yararlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl