Tek bir makine ile huba benzer sunucuya kaç gb ram lazım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xYaqiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.214
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xYaqiz

Play.HypeNW.Com
Elmaslar
296
Minecraft
Yaqiz
Bungeecord olmaksızın açılan ve tek bir plugin ile "Skywars,sg,uhcsg,solosg,battlegrounds" oyunlarını içerisinde barındıran bir sunucu en az kaç gb ram olmalıdır ?

Böyle sunucu açmayı tavsiye etmiyorum ama plugine göre değişir yaklaşık 4 GB ve üstü yeterli olacaktır.

Böyle sunucu açmayı tavsiye etmiyorum ama plugine göre değişir yaklaşık 4 GB ve üstü yeterli olacaktır.
Böyle bir sunucu açmamı neden tavsiye etmezsiniz merak ettim detaylıca açıklar mısınız ? Eğer bugları fixlemenin zorlaşacağı ve editlemenin zorlaşacağı sebeplerinden ötürü tavsiye etmiyorsanız: developer ekibimiz yetenekli insanlardan oluştuğu için bugları rahatlıkla fixleyip editleyebiliyoruz.

Elimde 24 GB Makine var sadece skyblock açık bir daha düşün derim.

Alakası yok 230 aktif oyuncuya 20 20 20 TPS değerleri sunmak var 30 kişide lag girmesi var

Alakası yok 230 aktif oyuncuya 20 20 20 TPS değerleri sunmak var 30 kişide lag girmesi var
Peki sizin bu konu hakkında görüşleriniz neler. Tek bir plugin ile bungeecordsuz ve tek vds ile 10gb ramlı bir sunucu olur mu ?

Biraz mantıksız geldi.
Neden bungeecord kullanmıyorsunuz ki ?
Neden gereksiz sunucuları zorluyorsunuz ?

44GB Ram ile rpg kuruyorum tek sunucuya okadar yüklenmeniz doğru olmaz zaten öyle bir paket ayarlamanızda zor olacaktır.

44GB Ram ile rpg kuruyorum tek sunucuya okadar yüklenmeniz doğru olmaz zaten öyle bir paket ayarlamanızda zor olacaktır.
10GB yeterli midir ? Bu arada paketi ayarlıyoruz o konuda sıkıntı çekmiyoruz merak etmeyin.

10GB yeterli midir ? Bu arada paketi ayarlıyoruz o konuda sıkıntı çekmiyoruz merak etmeyin.
pek değil 16 yapın onu minigameslere aynı anda çok kişi giriyor lag olmasın istiyorsanız yükseltin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl