efe1337
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- efe1337
Discord:
town1337
Merhaba,
Yeni bir minecraft sunucusu projesine gireceğim, sunucum için baya masraf edeceğim ve sunucunun tutacağını düşünüyorum.
Bu yüzden sunucuda insanlarla ilgilenecek yetkili arıyorum, tecrübeli veya tecrübesiz olması önemli değil.
1. Tecrübesizler için Deneme Rehber (BOXPVP - SURVIVAL - FACTIONS - SKYBLOCK)
• Oyunculara yardımcı olacak.
• Oyuncuların sorularını cevaplayacak.
• Sorulduğu takdirde oyunculara ilk başladıklarında ne yapacaklarını öğretecek.
2. Tecrübeliler için Rehber (BOXPVP - SURVIVAL - FACTIONS - SKYBLOCK)
• Oyun içi sohbetin düzenini sağlayacak.
• Deneme Rehber olmadığı zaman geçici olarak onların görevlerini de üstlenecek.
3. Moderatör (GENEL)
• Oyun içi ve Discord sunucumuzda bulunan taleplere bakacak.
• Alt yetkilileri olmadığı zaman geçici olarak onların görevlerini de üstlenecek.
DİPNOT
• Yetkilerin arttırımı, oyunculara karşı tutum, oyunculara karşı ilgi seviyesi vb. diğer alternatiflere göre diğer oyuncularımız tarafından discord sunucumuzda bulunan yetkili oylama odasında gerçek oyuncular tarafından oylama sonucu karar verilecektir.
• Yetkilinin sunucudaki aktifliği konusunda herhangi bir zorlamamız yok, bizim için 2 saat aktif olması yeterlidir.
• Herhangi bir yaş sınırlaması yoktur, her yaştan katılım sağlayabilirsiniz.
• Deneme Rehber ve Rehber yetkileri için kişi oynamak istediği veya olmak istediği modda yetkili olabilir. Birden fazla modda yetkili olamaz.
Yetkili başvurusu için discord'dan arkadaş ekleyebilirsiniz, Discord: town1337
Yeni bir minecraft sunucusu projesine gireceğim, sunucum için baya masraf edeceğim ve sunucunun tutacağını düşünüyorum.
Bu yüzden sunucuda insanlarla ilgilenecek yetkili arıyorum, tecrübeli veya tecrübesiz olması önemli değil.
1. Tecrübesizler için Deneme Rehber (BOXPVP - SURVIVAL - FACTIONS - SKYBLOCK)
• Oyunculara yardımcı olacak.
• Oyuncuların sorularını cevaplayacak.
• Sorulduğu takdirde oyunculara ilk başladıklarında ne yapacaklarını öğretecek.
2. Tecrübeliler için Rehber (BOXPVP - SURVIVAL - FACTIONS - SKYBLOCK)
• Oyun içi sohbetin düzenini sağlayacak.
• Deneme Rehber olmadığı zaman geçici olarak onların görevlerini de üstlenecek.
3. Moderatör (GENEL)
• Oyun içi ve Discord sunucumuzda bulunan taleplere bakacak.
• Alt yetkilileri olmadığı zaman geçici olarak onların görevlerini de üstlenecek.
DİPNOT
• Yetkilerin arttırımı, oyunculara karşı tutum, oyunculara karşı ilgi seviyesi vb. diğer alternatiflere göre diğer oyuncularımız tarafından discord sunucumuzda bulunan yetkili oylama odasında gerçek oyuncular tarafından oylama sonucu karar verilecektir.
• Yetkilinin sunucudaki aktifliği konusunda herhangi bir zorlamamız yok, bizim için 2 saat aktif olması yeterlidir.
• Herhangi bir yaş sınırlaması yoktur, her yaştan katılım sağlayabilirsiniz.
• Deneme Rehber ve Rehber yetkileri için kişi oynamak istediği veya olmak istediği modda yetkili olabilir. Birden fazla modda yetkili olamaz.
Yetkili başvurusu için discord'dan arkadaş ekleyebilirsiniz, Discord: town1337