TechNW Creative(Akademi) Sunucusu 1.8X Yetkili Alımları!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nexi

nexi is the best!
Elmaslar
1.185

Discord:

nexi#0001

Merhaba mc-tr forum üyeleri açmış olduğum TechNW Creative(Akademi) sunucusunda yetkili arıyorum yetkili olmak istiyorsanız aşağıdaki forumu doldurun ayrıca boş yorum atanların yorumu geçersiz sayılcaktır skypem bu ekleyin die sadace bu mesajı yazarsanız geçersiz sayılcaktır.

BAŞVURU FORMU:
Adın:
Soyadın:
Yaşın:
Minecraft Komut Bilgin:
Skypen varmı:
Skype Adresin:
Güzel Mikrafonun varmı:
Saygılı Dürüst bir insanmısınız:
Kötüsöz söylermisiniz:
Eğer bir oyuncu boş yere banlandım derse ne yapardınız:

ALINACAK YETKİLİ GRUPLARI:
Rehber 2 adet
Mimar 2 adet
Moderator 1 adet

Not: skype + mikrafon şarttır

Son düzenleme:
Kabul edildi. skype üzerinden istediğin yetkiyide yazarsan iyi olur.

Moderatör tarafından düzenlendi:
BAŞVURU FORMU:
Adın: Rahman
Soyadın: C-- [Veremem Tam olarak.]
Yaşın: 16
Minecraft Komut Bilgin: ½80
Skypen varmı: Yok
Skype Adresin: Dc var : xElsoN#9619
Güzel Mikrafonun varmı: mic yok.
Saygılı Dürüst bir insanmısınız: Tabi ki
Kötüsöz söylermisiniz: Birisi sataşmadığı sürece hayır.
Eğer bir oyuncu boş yere banlandım derse ne yapardınız: bende panel varsa geçmişe bakarım yada, SS at derim atmassa sunucudakilere sorarım.

@xElsoN yazmayı unutmuşum kb :D skype şart

@xElsoN Skype kurabilirsin üzülme bence ayrıca forumda seni çok görüyorum sevdiğim üyelerdensin özelden mesaj at sana ip atarım gel VIP veririm sana sınırsız :) sana özel :)

@xElsoN Skype kurabilirsin üzülme bence ayrıca forumda seni çok görüyorum sevdiğim üyelerdensin özelden mesaj at sana ip atarım gel VIP veririm sana sınırsız :) sana özel :)
Skypem kurulu bozuk :( arama yerinde çıkmıyor nası desem senin skypen asasd ya yazıyorum çıkmıyor.[DOUBLEPOST=1511538117,1511535365][/DOUBLEPOST]
@Technical Özeldeyim ip vericekmisin :)

Adın:Mert
Soyadın:Yıldız
Yaşın:16
Minecraft Komut Bilgin: %90
Skypen varmı: var
Skype Adresin: gamingmc2
Güzel Mikrafonun varmı: var
Saygılı Dürüst bir insanmısınız: evt
Kötüsöz söylermisiniz: cok sinirlenirsem evet
Eğer bir oyuncu boş yere banlandım derse ne yapardınız: ss isterim eger ss yoksa birsey yapmam

Adın:Bünyamin
Soyadın:ASLAN
Yaşın:19
Minecraft Komut Bilgin:%70
Skypen varmı:Evet
Skype Adresin: [email protected]
Güzel Mikrafonun varmı:Evet
Saygılı Dürüst bir insanmısınız: Dürüstüm
Kötüsöz söylermisiniz:Söylemem Söyleyenleride Sevmem
Eğer bir oyuncu boş yere banlandım derse ne yapardınız:SS İsterim Eğer Vermezse Banını Açar Onu Takip Ederim Eğer Bi Hatasını Yakalarsam Bidaki Sefere Sınırsız BAN.!

Adın:Mert
Soyadın:Yıldız
Yaşın:16
Minecraft Komut Bilgin: %90
Skypen varmı: var
Skype Adresin: gamingmc2
Güzel Mikrafonun varmı: var
Saygılı Dürüst bir insanmısınız: evt
Kötüsöz söylermisiniz: cok sinirlenirsem evet
Eğer bir oyuncu boş yere banlandım derse ne yapardınız: ss isterim eger ss yoksa birsey yapmam

Reddedildi.[DOUBLEPOST=1511591528,1511591490][/DOUBLEPOST]
Adın:Bünyamin
Soyadın:ASLAN
Yaşın:19
Minecraft Komut Bilgin:%70
Skypen varmı:Evet
Skype Adresin: [email protected]
Güzel Mikrafonun varmı:Evet
Saygılı Dürüst bir insanmısınız: Dürüstüm
Kötüsöz söylermisiniz:Söylemem Söyleyenleride Sevmem
Eğer bir oyuncu boş yere banlandım derse ne yapardınız:SS İsterim Eğer Vermezse Banını Açar Onu Takip Ederim Eğer Bi Hatasını Yakalarsam Bidaki Sefere Sınırsız BAN.!

Kabul Edildi. Skype üzerinden iletişime geçin skype:byertan001

Adın:Gerçek isimi açık olarak vermiyorum
Soyadın:Gerçek isimi açık olarak vermiyorum
Yaşın:15
Minecraft Komut Bilgin: vanilla komutların hepsini biliyorum standart olarak kullanılan plugin kodlarınıda biliyorum genellikle sunucularda kullanılan pluginleride biliyorum tabi arada sırada bilmediğim pluginler ve komudlar çıkabiliyor
Skypen varmı:var
Skype Adresin:Arc ソロ (çıkmaz ise [email protected])
Güzel Mikrafonun varmı:eek:rta derece
Saygılı Dürüst bir insanmısınız:dürüst bir dobra insanımdır
Kötüsöz söylermisiniz:mümkün olduğu kadar sölememye çalışırım nede olsa tatlı söz yılanı deliğinden bile çıkarır
Eğer bir oyuncu boş yere banlandım derse ne yapardınız:ilk olarak ban ss sini ve zamanını isterim ardından oyundaki yetkililere sorarım bir sonuç alamazsam loglara bakabilecek bir üst yetkililye bildiririm

Adın:Gerçek isimi açık olarak vermiyorum
Soyadın:Gerçek isimi açık olarak vermiyorum
Yaşın:15
Minecraft Komut Bilgin: vanilla komutların hepsini biliyorum standart olarak kullanılan plugin kodlarınıda biliyorum genellikle sunucularda kullanılan pluginleride biliyorum tabi arada sırada bilmediğim pluginler ve komudlar çıkabiliyor
Skypen varmı:var
Skype Adresin:Arc ソロ (çıkmaz ise [email protected])
Güzel Mikrafonun varmı:eek:rta derece
Saygılı Dürüst bir insanmısınız:dürüst bir dobra insanımdır
Kötüsöz söylermisiniz:mümkün olduğu kadar sölememye çalışırım nede olsa tatlı söz yılanı deliğinden bile çıkarır
Eğer bir oyuncu boş yere banlandım derse ne yapardınız:ilk olarak ban ss sini ve zamanını isterim ardından oyundaki yetkililere sorarım bir sonuç alamazsam loglara bakabilecek bir üst yetkililye bildiririm

kabul edildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl