Tanıtım Techno Bot | Gelişmiş Discord Bot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

technoeren

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
techno_eren

Discord:

technoeren#7608

Esenlikler! Bu konuda yapmış olduğumu discord botunu tanıtacağım :)Evet, sevgili forum takipçileri çoğu kullanıcı halka açık sunucuları için kayıt sistemleri arıyor ve techno botta burada devreye giriyor.

Techno botta dm kayıt, teyit sistemi , kayıt sistemi, tagarol sistemi gibi efsanevi özellikleri bulunuyor.

Kötü kelime engelleme sistemi ile sunucunuzdaki kötü kelimeleri güzel bir şekilde engelleyebiliyor.

Ayrıca botta çoğu komut ayarlanabilmekte. Örnek vermem gerekirse:

t!kötü-kelime-ekle <küfür> - t!giriş-mesaj {uye} sunucuya katıldı! - t!güvenlik-mesaj {uye} sunucuya katıldı! Güvenlik durumu: {guvenlikkontrol}

Botun prefixit! (değiştirilebilir)
Botun Davet Linki
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bottan görüntüler;
Qm3HfoJ.png
pbIIczt.png
1594420551420.png
Y24mR5f.png
z5NlQ7X.png

Y24mR5f.png
RkBnuTj.png
2wke257.png
NNsDTy0.png
jnRh2ts.png
tTN42Vc.png
gOUixr0.png
DvSTiCT.png

Ekli dosyalar

• Y24mR5f.png
    Y24mR5f.png
    7,4 KB · Görüntüleme: 196
  • FiVjaNx.png
    FiVjaNx.png
    8,8 KB · Görüntüleme: 212
  • jrruCGw.png
    jrruCGw.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 243
Son düzenleme:
İmgur bizde pek sağlam çalışmıyor, farklı bir servis denesen daha iyi olur sanki, ya da direkt konuya sürüklemeyi dene.

Görsellerden bakıldığında bot fena gözükmüyor geliştirilirse daha güzel olabilceğini düşünüyorum başarılar.

Bot güzel, fakat klasik komutlar yerine daha değişik komutlar eklerseniz üye sayınız iyi olacaktır.

Botun bazı özellikleri bana klasik gelse de arasında özgün özelliklerin olması beni baya bir sevindirdi. Elinize sağlık ;) <3

Bot güzel, fakat klasik komutlar yerine daha değişik komutlar eklerseniz üye sayınız iyi olacaktır.
Sistemler geliştirildi ve çok daha iyi şeyler eklendi. Yeni yazımda belirttim...

Botun özellikleri çok güzel fakat yardım menüleri daha sade ve hoş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl