Çözüldü Tebex (Buycraft) Plugin Sorunu!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RedS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.741
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlattığın .bat dosyasının içindeki kodları atar mısın ?

Başlattığın .bat dosyasının içindeki kodları atar mısın ?
Sunucu linux
.sh dosyasını atıyorum

screen -S mcs java -Xmx3600M -Xms512M -jar paper.jar

screes -S mcs komutu ben ssh dan çıktığımda sunucunun açık kalmasını sağlıyor. Sunucunun çökmesiyle alakası yok öncedende kullandım

Sunucu linux
.sh dosyasını atıyorum

screen -S mcs java -Xmx3600M -Xms512M -jar paper.jar

screes -S mcs komutu ben ssh dan çıktığımda sunucunun açık kalmasını sağlıyor. Sunucunun çökmesiyle alakası yok öncedende kullandım
Kod:
while true
do
BINDIR=$(dirname "$(readlink -fn "$0")")
cd "$BINDIR"
java -Xmx3096m -jar paper.jar -o false nogui
echo "Yeniden Baslatiliyor. Durdurmak icin CTRL + C basiniz."
done

Bunu dener misin ?

Sorun java ile alakalı olabilirmi? Sunucuda java 11 var ve spigot u kurarken ki build bilmemne si bana java8 kur demişti

Sorun java ile alakalı olabilirmi? Sunucuda java 11 var ve spigot u kurarken ki build bilmemne si bana java8 kur demişti
Java 11 i kaldırıp 8 kurmayı deneyin sorun paperdada olabilir düz spigot kurmayı da deneyebilirsin.

Java 11 i kaldırıp 8 kurmayı deneyin sorun paperdada olabilir düz spigot kurmayı da deneyebilirsin.
o yüzden araştırmıştımda linux a nasıl java 7 yada 8 yükleyebileceğimi bulamamıştım bi daha deniyim

Edit:Java7 linux için artık yokmuş ama java 8 i bulabildim linux kullananlar için bırakıyorum
sudo apt-get install openjdk-8-jre

Bu arada linux kullanan arkadaşlar için: java8 i indirdikten sonra
sudo update-alternatives --config java
komutunu yazın ve ordan 8 kaçıncı sıradaysa onun numarasını yazıp enter layın, sorun java sürümü değiştirince düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl