Çözüldü Tebex (Buycraft) Plugin Sorunu!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RedS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.741
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RedS

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5

Discord:

RedS#6100

Merhaba, sunucumda satışları Tebex ile yapmayı düşünüyordum, bakınca TL desteği olduğunuda öğrendim ve kuruluma başladım. Subdomain'imi, webstore umun adını falan hallettim, son aşamaya yani plugin aşamasına geldim. Plugini kurdum, token imi plugine tanıttım ve çalışıp çalışmadığı görmek için sunucuya girdim (/buycraft komutu hata vermiyorsa sorun yoktur) ve olan burda oldu. Sunucuya girdiğimde sunucu çöküyordu. (Sunucudaki tek plugin şuan tebex in plugini)
İlk deneyişimde spigot'taydım, paper geçiyim belki onda olur dedim fakat paper dada sunucu çöktü. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Sorunun çözümünü buldum. Sorun pluginde değil
Minecraft 1.8 sunucuları sadece Java7 ve Java8 ile çalışıyor.
Linux sunucu kullananlar için Java8'e geçiş
sudo-apt get update
sudo apt-get install opensdk-8-jre
sudo update-alternatives --config java (Burdan java8 i bulun ve solundaki rakamı konsola yazdıktan sonra enter layın)
artık java 8 desiniz

Son düzenleme:
Büyük ihtimal pluginin .jar ı bozuk. Farklı bir sürümü varsa onu kurmayı denermisin?

Büyük ihtimal pluginin .jar ı bozuk. Farklı bir sürümü varsa onu kurmayı denermisin?

Tamam deniyim, bunu site en son aşamada veriyor 1.13 altı için diye (orda bukkit yazıyor onla bi alakası varmıdır? benim bildiğim spigot bukkit pluginlerinide destekliyor)

Tamam deniyim, bunu site en son aşamada veriyor 1.13 altı için diye (orda bukkit yazıyor onla bi alakası varmıdır? benim bildiğim spigot bukkit pluginlerinide destekliyor)
Bukkitle alakası yok iki forumun pluginleride iki .jar dada çalışmaktadır.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Plugin çalışıyor sorunsuz ama oyuna girdiğimde sunucuyu çökertiyor

12.0.2 versiyonunda denemiştim ilk, az önce 12.0.0 versiyonunu denedim o da çöktü, şimdi 11.0.0 versiyonunu deniyorum

Edit : 11.0.0 da da çöküyor

Log dosyasını 5 dk ye atarım, sunucu Linux olduğu için ve ssh ile bağlandığım için almak çok zor

12.0.2 sürümünü kurmayı denermisin?

@akıner birşey öğrendimki olay o pluginle alakalı değil sunucuda o plugin yok şuanda şu pluginler var ve sunucu hala çöküyor sunucu 1.8.8 ben 1.8.9 la giriyorum ama sebebi bu değildir bence plugin klasörü :
vx0nWBLr.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl