Teasor Team | Teasor Team Ekip Arkadaşları Arıyor!

ZyuzAx

Gidişin umrumda değil, Gelişin gibi.
Elmaslar
161
Minecraft
2qke

Discord:

2qke#0001

1573925286192.png

Herkese Merhaba!
Henüz yeni kurulan Teasor Team ekibimize ekip arkadaşları arıyoruz. Gerekli kriterler aşağıda verilmiştir. Bunlara uyuyor iseniz Discord adresimizden bize ulaşabilirsiniz.
1. Kaliteli, özgün ve her türden pakette çalışabilmeli.
2. Ekip arkadaşlarına saygılı ve anlayışlı olabilmeli.
3. Olabildiğince hızlı olmalı. Ekibe yetişebilmeli.
4. Araştırma, geliştirme konularında kaliteli içerikler bulmalı.
5. iletişim kurmaktan çekinmemeli.
6. Ekip arkadaşları ile iyi geçinebilmeli.
Nasıl Başvurabilirim?
Bize buradan ulaşabilirsin: ZyuzAx#8780

DİKKAT: Konu tasarımına vb. Önem verilmemiştir. Önemli olan yani amacımız ekip arkadaşları bulabilmektir. Konu tasarımı dışında eleştirilere açığız.​

Son düzenleme:
Discord linki koymayınız.

Merhaba, Discord adınızı yazınca çıkmıyor. İsterseniz farklı bir yöntem ile iletişime geçin.

Screenshot_2.png

Discord adresi yerine "Buraya" tıkla diyip MCTR üzerinden özel sohbet başlatabilirsin. Bu yöntem daha mantıklı olur.​

Team'a Builderlik biliyorum diye katılıyorsun. Sana bize özel harita yapalım dediğim gibi Discord sunucusundan ayrılıp engelliyorsun. Ne yapmaya çalışıyorsun @Elygon?

Team'a Builderlik biliyorum diye katılıyorsun. Sana bize özel harita yapalım dediğim gibi Discord sunucusundan ayrılıp engelliyorsun. Ne yapmaya çalışıyorsun @Elygon?

Ben size ekibe katılmak için herhangi bir başvuru yapmadım. Çözüm odaklı sonuçlar sundum size. Sizinle olan bir geçmişim yok.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl