TeamHydline - Ücretsiz Basit Konu Tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TeamHydline

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
7

Discord:

Hydref #7222

Ücretsiz konu tasarımı.png

ücretsiz..png

TeamHydline olarak 02.08.2019 tarihinde kurulmuş bulunmaktayız.Ekibimizle beraber çalışmalarımız son hızıyla devam etmektedir.Bu konu tasarımımızı ücretsiz olarak sizlere sunuyoruz.Çünkü farkediyoruzki herkes neredeyse aynı konu tasarımını 20 defa kullanmaktadır.Araya biraz "farklılık" ve "renk çeşitliliği" katmak istiyoruz.

Discord Kanalımız : DZm8EW

PSD LİNKİ :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüstotal :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İçin işinde Hydref varsa, tasarımın kötü olacağını düşünmem bile, ücretsiz bir hizmete göre bence gayet kaliteli :)

Yazılar çok büyük. İkonlar uyumsuz ve boyutları birbirlerinden farklı. Yazılar orantısız. Onun dışında eleştirilecek bir şey yok gibi.

Yazılar çok büyük. İkonlar uyumsuz ve boyutları birbirlerinden farklı. Yazılar orantısız. Onun dışında eleştirilecek bir şey yok gibi.
çok önemseyerek yapmadım ama sıkıntı değil dedikleriniz genel olarak doğru :)

Son zamanlarda hep aynı tasarımları görmek sıkılmıştık ve ücretsiz olarak paylaşmanıza sevindim. Çok mütevazi bir tasarım olmasa bile güzel olmuş.

Daha güzel olabilirdi yinede teşekkürler superman

geçişleri beğenmedim iconlar çok buyuk başarılar daha iyisini yapmanız dileğiyle.

Fontlar ve ikonlar işi bozmuş ama yinede bedava oldugu için isteyen kullansın ?

Genellikle hep aynı skinler kullanılıyor.
Skinlerin yerleri orantısız olmuş. Yazı Fontları Ve ikonları gereğinden fazla büyük ve font seçimi uyumsuz olmuş. Biz Farklıyız yazısı gereksiz bir yere konulmuş veya opaklığını
düşürebilirdiniz.
Bir dahaki tasarımınızda gelişmeniz dileğiyle!​

Tüm bu ücretsiz adlı konu başlıkları ile konu açan arkadaşlara söylüyorum, ücretsiz veriyorsanız iyisini yapın ve verin. Lütfen insanlara ücretsiz veriyorum diyerek hiç uğraşmıyorsunuz.

Arkadaşlar herhangi bir uğraşmamazlık yok.Lütfen laflarınızı bilin.Eleştiri yapabilirsiniz sevinirim zaten buna.Ancak ben bu kadar büyük boyutta yazı tipi yaptım.Nedeni ise zaten psdsini verdim.İsteyen birisi yazı boyutlarını küçültebilir isterse dev gibi yapabilir.Ha tabiki photoshop sahibi olmayan birisi "bana böyle böyle yapar mısın?" derse zaten seve seve yaparım.Amaç sizlere göstermek yani bu tasarımı.

@TeamHydline , İnsanlara yardım etmen çok güzel bir detay. Fakat insanlara bu şekilde tek tek yapacağına güzel bir şablon çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl