Çözüldü Team Phobia'dan Herhangi Bir Şey Almayın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayır yani adam çekilişi kazanmış çekilişi kazanana ya o gün verirsin yada en geç 3 gün içinde verirsin adamda sizin sözünüzde durmadığınızı görünce artık çıkmış o mu koşacak peşinden siz koşacaksınız sözü ve hizmeti veren sizsiniz. saçmalıyorsunuz bide peşinden mi koşacağız diye .

Burda adamın ürün almayın kısmı hakkında haklı olduğunu düşünüyorum.
Bir çekiliş kazanılıyor ve adama çekiliş ürünü teslim edilmiyor.
Sonra o ürün parasını teklif ediyorsunuz lakin 5tlye nerden alacağını söylemiyor/yönlendirmiyorsunuz.
Ekibinizin ürünlerine lafım yok lakin bir çekilişe katılıyorsanız bu şekil olaylar yaşanmamalı.

Burda adamın ürün almayın kısmı hakkında haklı olduğunu düşünüyorum.
Bir çekiliş kazanılıyor ve adama çekiliş ürünü teslim edilmiyor.
Sonra o ürün parasını teklif ediyorsunuz lakin 5tlye nerden alacağını söylemiyor/yönlendirmiyorsunuz.
Ekibinizin ürünlerine lafım yok lakin bir çekilişe katılıyorsanız bu şekil olaylar yaşanmamalı.
Bizden daha önce ürün almadığınıza göre hizmetimizi bilmiyorsunuz, evet adama çekilişi geciktirdiğimiz konusunda haklı fakat ürün almayın kısmında tamam haksız.

Bizden daha önce ürün almadığınıza göre hizmetimizi bilmiyorsunuz, evet adama çekilişi geciktirdiğimiz konusunda haklı fakat ürün almayın kısmında tamam haksız.
Ürün kısmına haklı demedim zaten :D?,
Sizden ürün almamış birisi sizin ürün kalitenize yorum yapamaz zaten.
Lakin bu şekil şeyler sizin katılacağınız veya katılmış olduğunuz etkinlikleri bizi ordan uzak tutar.

Ekibimizde bir süre sende vardın gördün dimi çalıyoruz.
1618664045872.png

Çekilişteki ürün verilmediyse kesin crackli plugin kullanıyorlar

Kendi ekip üyelerinizle konuda kendinizi haklı çıkartmaya çalışmanız ve ekip tanıtımınız zaten seviyenizi gösterdi. Burada arkadaş hizmet almamış ancak şahsen bende aynı şekilde "daha benim çekilişten kazandığım bir ürünü bile veremeyen bir ekip ne kadar kaliteli bir ekip olabilir ki?" diye düşünürüm. Konu sahibininde ürün almayın demesine lafım yok. Ancak kimseye ürününü test etmeden cracklidir vs. bir ithamda bulunamazsınız. Sizede önerim birdaha adınıza açılmış konulara sadece takım sahipleri cevap versin, bir etkinliğe katılacağınız zaman ise ürününüzü önceden ayarlayın ve test edin.

Amatör işi çekilişlerin sonucu böyle olabiliyor. Müşteri her zaman haklıdır ve bu kategorinin bu platformun bulunmasının amacıda budur. Bu arkadaş bugün açmayacak konusunu yarın açmayacak eee o zaman kapatalım bu bölümü.

Amatör işi çekilişlerin sonucu böyle olabiliyor. Müşteri her zaman haklıdır ve bu kategorinin bu platformun bulunmasının amacıda budur. Bu arkadaş bugün açmayacak konusunu yarın açmayacak eee o zaman kapatalım bu bölümü.
Arkadaş müşteri değil 3 gündür bize cevap vermiyor bu konuyu açıyor kendisine ulaşamıyoruz bizden hiçbir ürün almadan crack, çalıntı olabilir diyor sizcede bu baltalama değil midir? Haksız olduğumuz konular var ancak premium hesabı teslim edeceğiz cevap vermiyor

ben ürün aldım gayet de memnunum açıkcası

Çekilişte ürün vermedi diye bir takım her yönüyle karalanıp aşağılanabiliyorsa kapatın gitsin bir işe yaramıyor zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl