Team of Xernature | Front-end & Back-end Developer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaaai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.346

Kaaai

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
99
Minecraft
Kaivies

Discord:

Kâi#6488

KONU KAPATILA BİLİR!

Son düzenleme:
Çaycı arıyorsanız arkadaşımı tavsiye ederim. @beeboy07

Ara işlerinize yardım edebilirim. Discord: Logaritma#1203

Bu alanda çalışacak eleman alıyoruz. Haftalık maaş 750$

PAYPAL GEREKMEKTEDIR.

LinkedIn de ne var ne yok yazmış gibisiniz. "CO Founder" ne zamandır öğrenilebilir bir şey. Profeyşınıl ingilizceniz de bir yere kadar galiba. :D

LinkedIn de ne var ne yok yazmış gibisiniz. "CO Founder" ne zamandır öğrenilebilir bir şey. Profeyşınıl ingilizceniz de bir yere kadar galiba. :D
Merhaba,
Takım Alman bir şirket altında çalışıyor, zaten hepsini bilmesini bekleyemeyiz belirli yerlerde belirli bir seviyede olması bizim için yeterli. Konu başlığını ve yazıya Back-end dev. yazmayı unutmuşum. Front end ve Back end Dev. arıyoruz.
Professional ingilizce bilmesini istememizin sebebi söylediğim gibi alman bir şirket altında çalışıyoruz ve ortak dil olarak İngilizce belirlendi. Bu yüzden ingilizce bilmesini talep ediyoruz.

Merhaba,
Takım Alman bir şirket altında çalışıyor, zaten hepsini bilmesini bekleyemeyiz belirli yerlerde belirli bir seviyede olması bizim için yeterli. Konu başlığını ve yazıya Back-end dev. yazmayı unutmuşum. Front end ve Back end Dev. arıyoruz.
Professional ingilizce bilmesini istememizin sebebi söylediğim gibi alman bir şirket altında çalışıyoruz ve ortak dil olarak İngilizce belirlendi. Bu yüzden ingilizce bilmesini talep ediyoruz.
İstekleriniz beni ilgilendirmiyor açıkcası. İlanınızda garip olan kısım, istediğiniz nitelikler arasında normalde bir statü olarak kullanılan "CO Founder" bulunması. Çok tutarlı görünmüyor.

Alman bir şirket altında çalışan takım neden mc-tr üzerinden alım yapıyor anlamış değilim. Ayrıca CO-Founder derken? Ekibe "Kurucu Ortak" aranıyor galiba :'D

PayPal TR'de kapalı diye biliyorum.

Burada aramamın sebebi zaten buradan 1 kişi bulmam. Şuan da o kişiyle beraber projeler geliştiriyoruz. Nerede adam arayacağımı size sormalıydım kusura bakmayın.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Alman bir şirket altında çalışan takım neden mc-tr üzerinden alım yapıyor anlamış değilim. Ayrıca CO-Founder derken? Ekibe "Kurucu Ortak" aranıyor galiba :'D
CO-Founder yazdığıma göre belli ki bir sebebi var. Kendim üniversiteye hazırlanıyorum, ilgilenemeyeceğim için CO-Founder arıyorum.

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl