admiraldus#6660
Kâi#6488
Merhaba,LinkedIn de ne var ne yok yazmış gibisiniz. "CO Founder" ne zamandır öğrenilebilir bir şey. Profeyşınıl ingilizceniz de bir yere kadar galiba. :D
İstekleriniz beni ilgilendirmiyor açıkcası. İlanınızda garip olan kısım, istediğiniz nitelikler arasında normalde bir statü olarak kullanılan "CO Founder" bulunması. Çok tutarlı görünmüyor.Merhaba,
Takım Alman bir şirket altında çalışıyor, zaten hepsini bilmesini bekleyemeyiz belirli yerlerde belirli bir seviyede olması bizim için yeterli. Konu başlığını ve yazıya Back-end dev. yazmayı unutmuşum. Front end ve Back end Dev. arıyoruz.
Professional ingilizce bilmesini istememizin sebebi söylediğim gibi alman bir şirket altında çalışıyoruz ve ortak dil olarak İngilizce belirlendi. Bu yüzden ingilizce bilmesini talep ediyoruz.
KeremWho#0782
Kâi#6488
CO-Founder yazdığıma göre belli ki bir sebebi var. Kendim üniversiteye hazırlanıyorum, ilgilenemeyeceğim için CO-Founder arıyorum.Alman bir şirket altında çalışan takım neden mc-tr üzerinden alım yapıyor anlamış değilim. Ayrıca CO-Founder derken? Ekibe "Kurucu Ortak" aranıyor galiba :'D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!