KRT_EK
Kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşır.
Team Of İnternal
Bugün Kurmuş Olduğumuz Skript-Plugin-Builder Eğitimi Üzerine Açılan İnternal Team Tanıtıcağım.
İlk Önce Bu Takımı Kurma Amacımız Sizlerle Birlikte Daha İyi Şeyler Yapmak.Evet Benim Çok Fazla Bilgim Yok Skript ve Build İle İlgili Ama Daha Önce Katılmış Olduğum Takımdan Baya Bir Öğrendim.Bende Sizlere Öğretmeyi İstiyorum.Biliyorum ki Bir Çoğunuz Biliyor.Bende Bu Yüzden Kurdum İşte Bu Takımı Bilenler Bilmeyenlere Öğretmesi İçin.Bilenlerinde Eksikleri Vardır İllaki işte Bu Takımın Amacı O Eksikleri Kapatmak.
Sizde Katılmak İstiyorsanız Yapmanız Gerekenler :
Adınız/SoyAdınız :
Yaşınız :
Daha Önce Katıldığınız Bir Takım Varsa Takımın Adı :
Discord Adınız :
Dipnot : Gerekli Olan Şeyleri Yazdıktan Sonra Discord Sunucumuza Gelmek Zorundasınız!.
Discord Sunucumuz :
Dipnot 2 : Eğitim Saatleri :
Discord Sunucumuzda Belirtilecektir.
Bugün Kurmuş Olduğumuz Skript-Plugin-Builder Eğitimi Üzerine Açılan İnternal Team Tanıtıcağım.
İlk Önce Bu Takımı Kurma Amacımız Sizlerle Birlikte Daha İyi Şeyler Yapmak.Evet Benim Çok Fazla Bilgim Yok Skript ve Build İle İlgili Ama Daha Önce Katılmış Olduğum Takımdan Baya Bir Öğrendim.Bende Sizlere Öğretmeyi İstiyorum.Biliyorum ki Bir Çoğunuz Biliyor.Bende Bu Yüzden Kurdum İşte Bu Takımı Bilenler Bilmeyenlere Öğretmesi İçin.Bilenlerinde Eksikleri Vardır İllaki işte Bu Takımın Amacı O Eksikleri Kapatmak.
Sizde Katılmak İstiyorsanız Yapmanız Gerekenler :
Adınız/SoyAdınız :
Yaşınız :
Daha Önce Katıldığınız Bir Takım Varsa Takımın Adı :
Discord Adınız :
Dipnot : Gerekli Olan Şeyleri Yazdıktan Sonra Discord Sunucumuza Gelmek Zorundasınız!.
Discord Sunucumuz :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Dipnot 2 : Eğitim Saatleri :
Discord Sunucumuzda Belirtilecektir.