Team Atlantis | Ucuz Fiyata Kaliteli Mini Oyun Almak İstemez Misin ? | Sınıflar, Yetenekler ve Kalite. | Durma, Gir İçeri. | Lobi ve Arena Hediye !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FlorisSa

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
261
Minecraft
Ifestus

Discord:

Kayra#3280

Öncelikle konuma hoş geldiniz. Kendimi tanıtmam gerekirse ismim Kayra, 19 yaşındayım ve bu tarz özel işler yaparak üniversite harçlığımı çıkarıyorum. 2010 Yılından beri bu işteyim ve bir çok tutan sunucularım oldu (IceNW, IceMC, WannaPlay, NameLess, LotusNW). Artık sizlere hizmet etme işine girmek istedim. Kaliteden ve destekten çok memnun kalacağınızı garanti ederim, uzatmadan konuya geçelim.

Sizlere kendi yazmış olduğum BattleRoyale skriptimi tanıtıyorum. Öncelik ile 6 dakikalık tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz;

Evet, videoda çoğu şeyi göstermiş bulunmaktayım. Ek olarak her sınıfın en az 2 adet pasifi bulunmakta. Lobi + Arena + Skripti 20 TL ye satıyorum. Kurulumunda tamamen yardımcı olacağım, herhangi bir hata çıkarsa direkt olarak bana ulaşabilirsiniz. Mesajlar %100 ayarlanabilir durumdadır. Ek olarak bir şeyler eklemek veya değiştirmek isterseniz söylemeniz yeterlidir. Aşırı bir şey olmadıkça ek olarak ücret istemeyeceğim. Hiç bir şekilde TPS ye etki etmez.

Destek için veya özel skript yazdırmak için discord: Kayra#3280

Sanırsam BattleRoyale tanımını anlamamışsınız. Alacak arkadaşlara tavsiye etmem. Kalitesiz.

Sanırsam BattleRoyale tanımını anlamamışsınız. Alacak arkadaşlara tavsiye etmem. Kalitesiz.
"Kendi yorumumu katarak yapılan bir skript." Kısmını atlamasaydınız daha hoş olabilirdi. Baltalayıcı yorumun için teşekkür ederim, (skripti hiç kullanmadan) eksik bulduğun yerleri söyler isen düzeltebilirim ^^.

"Kendi yorumumu katarak yapılan bir skript." Kısmını atlamasaydınız daha hoş olabilirdi. Baltalayıcı yorumun için teşekkür ederim, (skripti hiç kullanmadan) eksik bulduğun yerleri söyler isen düzeltebilirim ^^.
Video 6 dakika bunu kodlamak 3 dakika falan olsa gerek. Bir sürü eksiği var.

Haklısınız ustam, tamamlanmış biçimini 6 dakikada kodlarsanız sizden satın almak isterim. .) Baltalamak için toxic yorum yazmak yerine yapıcı eleştiri yaparsanız en azından genel olarak bir faydanız olmuş olur. Bu güzel yorumlarınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim ^.

Haklısınız ustam, tamamlanmış biçimini 6 dakikada kodlarsanız sizden satın almak isterim. .) Baltalamak için toxic yorum yazmak yerine yapıcı eleştiri yaparsanız en azından genel olarak bir faydanız olmuş olur. Bu güzel yorumlarınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim ^.
Bu yorumlar baltalamak için değil, Kendi eksiklerini / hatalarını görüp sonraki projelerde yapmaman için yapılan eleştirilerdir. Eğer kötü yazdığını birileri söylüyorsa ve sende bunu kabullenmiyorsan lütfen daha fazla yazma. Ha eleştiriye açık isen ne mutlu.Burası bir forum sende konunu tanıtmışsın. Bu da demek oluyor ki sadece iyi yorumlaraı bekleme.Objektifliği kabullen azcık.
Şimdi seni eleştirdikten sonra skriptini eleştireyim.

-Alıştığımız battle royallere hiç benzemiyor adını başka birşey koyabilirdin.Kendi yorumunu katmışsın ne güzel işte kendin isim ver.
-Skriptin amacı sadece 4 tane sınıfı seçip vs attırmak o yüzden battle royale girmez. Tepeden drop düşse daha tatlı.
-Özellikler çok sade.

gördüklerim bu kadar.Skript hakkında destek almak istersen
Fenish#6646

Bu yorumlar baltalamak için değil, Kendi eksiklerini / hatalarını görüp sonraki projelerde yapmaman için yapılan eleştirilerdir. Eğer kötü yazdığını birileri söylüyorsa ve sende bunu kabullenmiyorsan lütfen daha fazla yazma. Ha eleştiriye açık isen ne mutlu.Burası bir forum sende konunu tanıtmışsın. Bu da demek oluyor ki sadece iyi yorumlaraı bekleme.Objektifliği kabullen azcık.
Şimdi seni eleştirdikten sonra skriptini eleştireyim.

-Alıştığımız battle royallere hiç benzemiyor adını başka birşey koyabilirdin.Kendi yorumunu katmışsın ne güzel işte kendin isim ver.
-Skriptin amacı sadece 4 tane sınıfı seçip vs attırmak o yüzden battle royale girmez. Tepeden drop düşse daha tatlı.
-Özellikler çok sade.

gördüklerim bu kadar.Skript hakkında destek almak istersen
Fenish#6646
Sizin yaptığınız şey eleştiri fakat diğer değerli arkadaşımızın yaptığı şey baltalamak. Teşekkürler güzel yorumunuz için.

Sizin yaptığınız şey eleştiri fakat diğer değerli arkadaşımızın yaptığı şey baltalamak. Teşekkürler güzel yorumunuz için.
Sanırım beni yanlış anladınız. Ben tamamiyle Yorum yapan deichor adlı üyenin yorumlarını destekledim.
Skript çok sade ve satın almaya değer olduğunu düşünmüyorum.
Bunu cidden 3 dakikada değil ama bi 1 saat gibi bir sürede kodlayabilirim.
Ücretsiz dağıtırsan yeni başlayan kişilere ilham kaynağı olursun.
Bir konumdan örnek:
Ekran Alıntısı.PNG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl