Team Atlantis | Tanıtım Videosu | Sunucunuzun reklamını küreselleştirin!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HzMablung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 478
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HzMablung

mc.gnomc.com
Elmaslar
76
Minecraft
HzMablung

Discord:

HzMablung#3856

Merhabalar. Herkesin bildiği üzere bir sunucuyu en iyi yapan şeyler,sistemler,ekip ve kaliteli reklamdır. Bu tanıtımımda sizlere en kaliteli reklam avantajı sunuyoruz. Böylece reklamlarınızı instagram,youtube vb platformlarda daha kolay ve daha etkili şekilde yapabilirsiniz. Eleştirilere ve önerilere kesinlikle açığız.

Sizler için bir demo hazırladık,dilediğiniz tarzda videolar yapılabilir.

İletişim için discord: HzMablung#3856

Amatör olmuş kenini geliştirmen gerek.

Tamam güzel olmuş fakat bu gibi videolara para verilmez anlı şanlı video olması için en az 2 dakika olması efektlerinin daha güzel olması gerekir

Ellerinize sağlık güzel duruyor fakat geliştirirseniz dahada güzel olucaktır.

Çok uzundu o kadar çok şey var ki anlatamam yani...
Tamam güzel olmuş fakat bu gibi videolara para verilmez anlı şanlı video olması için en az 2 dakika olması efektlerinin daha güzel olması gerekir
Ellerinize sağlık güzel duruyor fakat geliştirirseniz dahada güzel olucaktır.

Demo yazılımlar, Demo hizmetler, Demo ürünler bir şeyler alırken sıkça karşımıza çıkan kelimelerdir. Ürünü almadan önce denemek/kullanmak isteyenler için uygun bir işlemdir.

Demo bir ürün veya hizmetin çalışır halde olduğunda nasıl çalışacağını gösteren bir durumdur. Yani hizmetin son hali değildir, çalışır gibi duran bir halidir. Çünkü ürün veya hizmetin kendisi ancak satış sonrası yani satın alma ile çalışır hale gelir. Daha önce benzer konuda yapılmış çalışan işlerin gösterilmesi de çoğu durumda Demo yerine geçebilir.

aşırı amatör

İlk yapılışa göre güzel veya kötü diyemeyeceğim. Çünkü videonun ne uzunluğu ne ise efektleri gözüme çarptı. Yüksek ihtimal After Effects üzerinden yapıyorsunuz fakat koyduğunuz pencere efekti bu tür sunucu tanıtımlarına hiçbir şekilde uyumlu değil. Eğer ki gelişmek ve güzel bir video yapmak istiyor isen, internette bunun eğitim videolarını bulamazsın. Kısacası kendin ol ve tanıtım videosunu hayal dünyana göre şekillendir.

İlk yapılışa göre güzel veya kötü diyemeyeceğim. Çünkü videonun ne uzunluğu ne ise efektleri gözüme çarptı. Yüksek ihtimal After Effects üzerinden yapıyorsunuz fakat koyduğunuz pencere efekti bu tür sunucu tanıtımlarına hiçbir şekilde uyumlu değil. Eğer ki gelişmek ve güzel bir video yapmak istiyor isen, internette bunun eğitim videolarını bulamazsın. Kısacası kendin ol ve tanıtım videosunu hayal dünyana göre şekillendir.
Bu tarz yorumlar olmalı işte. Gerçekten işini bilen insanlar eleştirmeli bana kalırsa. Gittikçe geliştirilecek,teşekkürler...

Demo yazılımlar, Demo hizmetler, Demo ürünler bir şeyler alırken sıkça karşımıza çıkan kelimelerdir. Ürünü almadan önce denemek/kullanmak isteyenler için uygun bir işlemdir.

Demo bir ürün veya hizmetin çalışır halde olduğunda nasıl çalışacağını gösteren bir durumdur. Yani hizmetin son hali değildir, çalışır gibi duran bir halidir. Çünkü ürün veya hizmetin kendisi ancak satış sonrası yani satın alma ile çalışır hale gelir. Daha önce benzer konuda yapılmış çalışan işlerin gösterilmesi de çoğu durumda Demo yerine geçebilir.
Demo yaklaşık olarak ispat, gösteri ve tanıtım demektir. Eğer her ürününüz böyle olacaksa bu videoyu koymanız doğru, eğer gelişmişleri varsa bu videoyu koymanız yanlıştır; demo tüm özellikleri ve yapılabilecek tüm şeyleri kullanıcıya göstermektir.
İlk olan her şey amatörcedir, bunun sizinle alakası yok, profesyonelleşmek zaman, emek ve sabır ister; gelişebileceğinizi düşünüyorsanız gelişeceksinizdir, özgünlük ve kendini yeterli görmeme sizi hızlandıracaktır; iyi çalışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl