TEAM ATLANTİS - İNDİRİM FIRSATINI KAÇIRMAYIN / LOGO - BANNER - KONU TASARIMI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.338
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu 3D olarak tanıtmak ayrı bir iş, 3D logo aldım diye hava atarken kırılmak ayrı bir iş. 3D olmadığından hemfikiriz? 2D tasarımda 3D ögeler kullanmanız bu tasarımı 3D yapmaz

Logolar şahane fiyatta uygun bol satışlar.

Son düzenleme:
Bunu 3D olarak tanıtmak ayrı bir iş, 3D logo aldım diye hava atarken kırılmak ayrı bir iş. 3D olmadığından hemfikiriz? 2D tasarımda 3D ögeler kullanmanız bu tasarımı 3D yapmaz
tamam o zaman siz benden 3 logo alın ben size 3d formatında atayım uyarmı ? koyun sitesinze sunucunuza.

Logolar güzel eğer gerektiği zaman senden alacam ellerine sağlık.

Atlantis hali hazırda çok iyi bir grup ki bir çok işimi oradan halletmişimdir. İçlerinde bir de tork var onun yeri daha da farklıdır. Yaptığın işler ilk heyecanında ve çok iyi başarılarının devamını beklerim kardeşim. 2312:evet:

3d kullanamayacağın bir şeyi 3d diye satın almak saçma olurdu.
O zaman ona göre görüşünü belirtirsen sevnirim bu konu saçma yerlere gelmeye başladı çünkü kendi içinde paranoya yaratıyosun kullanamayacağın şeye 3d almak saçma olurdu diyosun ben sana image olarak sunuyorum 3d demiyorsun ama tasarımda teknik olarak en boy ve derinlik var nasıl olacak bu iş? İstersen uzatmayalım hiç. Yorumun için teşekkür ederim.

O zaman ona göre görüşünü belirtirsen sevnirim bu konu saçma yerlere gelmeye başladı çünkü kendi içinde paranoya yaratıyosun kullanamayacağın şeye 3d almak saçma olurdu diyosun ben sana image olarak sunuyorum 3d demiyorsun ama tasarımda teknik olarak en boy ve derinlik var nasıl olacak bu iş? İstersen uzatmayalım hiç. Yorumun için teşekkür ederim.
Bak anlatayım, bu tasarım 3D değil.
MC Sunucu logosuna da 3D koyamazsın.
Sen yaptığın şeyle yaptığını düşündüğün şeyin arasındaki farklara bakmaya çalış bence
3D olarak yaptığım bir oyuna 3D tasarım logonu koyabilirim ama başka bir yerde bunu 3D olarak kullanamam, anlatabildim mi?
3D diye farklılık yaratmak istiyorsun sanırım ama bunu 2D olarak kullanacaksak hiçbir anlamı yok, halihazırda 20tlye bile aynı seninki gibi 2D logolar var, başlığında 3D yazıyor diye senden alanlar da sonrasında 3D olmadıklarını ya iyi dille ya da kötü dille anlarlar ve bu kırıcı bir şey olur.
Ben hala neden bu forumdaki hiçbir yetkilinin bu konu ile ilgilendiğini anlamıyorum, satılan şey ile satıldığı söylenen şeyin arasındaki fark büyük gözüküyor.
Sen bunu 3D olarak tasarlıyorsan 3D olarak satsaydın kimse başlığına karışmazdı ama bunu 2D olarak satıyorsan oraya 3D logo yapılır yazman saçma, ayrıca minecraftta ya da normal bir sitede 3D logoyu kullanamazsın, ister 3D at ister 2D at sonuç olarak img koymak zorunda kalırsın.
Eğer 3D tasarımda iddialıysan örnek medieval kale çalışmanı görmek isterdim.

Screenshot_1.png
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png

sana yukarıda en basit şekilde örneklendirme verdim.
Photoshop serisi bize bu imkanı sağlıyor ve sen anlamakta kıtlık çekiyorsun güzel kardeşim. iyi günler konuyu bu şekilde uzatmaz isek sevinirim.
Ek olarak şu kaynağıda okursan sevinirim;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ben bunu hali hazırda bi oyun motoruna eklemeyeceğim müddette 3d uzantıyla çıkartmamın bi anlamı yok. ve photoshop uygulaması bize bunu image çevirme olanağı tanıyor buda 3D/3B olarak biliniyor.

" 3D tasarım logonu koyabilirim ama başka bir yerde bunu 3D olarak kullanamam, anlatabildim mi? " bunu demişsin ya güldüm kusura bakma burdaki alıcıların hepsi logoları sitesine ve sunucu iconu yapmak için kullanıyor. olaya gerçekliğiyle bak birazcık. isteyen olursada 3D formatıylada veririm emin olabilirsin bundan istediği yerde kullanabilir ben buraya 3D dosyayı nasıl gösterebilirim ?.

Son düzenleme:
Gerek Tasarımları gerek, memnuniyet, gerekse vermiş olduğu destekler oldukça iyi. Müşteri dostu bir tasarımcı tavsiye ediyorum

Neler yapıyorsunuz tork bey :D

Başarılar

İyi bir tasarım!

Buram Buram C4D Kokuyor yoksa bana mı öyle geldi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl