Team Atlantis - Gif konu Tasarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.177

Tork

Tork Design
Elmaslar
91
Minecraft
TORK
X
https://twitter.com/34tork/

Discord:

MERT ▽#9134

Untitled-12.png

1.gif

2.gif

3.gif

4.gif

Fiyat sabit değildir(yaptırılmak istenen tasarıma göre fiyat değişkenlik gösterir.). Bu tarz tasarımlara sahip olmak isteyen arkadaşlar Tork#9134 Discord adresinden benimle iletişime geçebilir.

TEAM ATLANTİS

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    370,9 KB · Görüntüleme: 168
Son düzenleme:
Direk olarak buraya upload edebilirdiniz
1590097955190.png

1590097947558.png

Bunları yaparak konuyu düzenliyebilirisin. (Konu tasarımını Hızlı resime yüklemeyi unutma)​

10mb dan büyüktür belki zeki arkadaşım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bide gifi nasıl hızlı resime yükleyecek okumadan yorum yapmayın
Dostum eğer 10MB'den büyük ise yüklemesi sorun çıkarmaz biraz kafanı çalıştır konu tasarımları nasıl bu kadar büyük MB içeripte konu içerisine konuyor.
Hızlı resime her türlü resim dosyası ekleniyor. Lütfen gidin ilk önce araştırın.

Dosya boyutu 168MB bunu mp4e çevirip upload kolaylığı sağladımve siteme upload ettim. eğer yüklemek istiyorsanız buyrun yükleyin.
tasarımı 5e bölüp paylaşmaktansa bu şekilde paylaşmayı tercih ettim.

Belki de şu son zamanlarda görmüş olduğum en iyi hareketli konu tasarımı olabilir ki ciddi anlamda gözlerim bayram etti. Emeğinize sağlık ☺

Bir tasarımın boyutu 168MB ise önce optimizasyon gerekir, yapamadıysanız satın alan kişi nasıl paylaşacak bu tarz şeyleri düşünmeniz gerek, ayrıca hem verilen bilgiler açısından, hem de tasarımın kendini tekrar etmesinden kaynaklı yetersizlik göze çarpıyor, başarılar dilerim.

Keşke gif e çevirseydin.

Yazılar dışında iyi.

Yine baltalayacağımı düşüneceksiniz ama sizin iyiliğiniz için söylüyorum.
14.Kural ihlal edilmekte.
1590133589754.png

İzin aldıysan sorun yok.

Dosya boyutu 168MB bunu mp4e çevirip upload kolaylığı sağladımve siteme upload ettim. eğer yüklemek istiyorsanız buyrun yükleyin.
tasarımı 5e bölüp paylaşmaktansa bu şekilde paylaşmayı tercih ettim.
Yine baltalıyorum olarak düşüneceksiniz ancak sizin için söylüyorum.
Siz bunu konuya ekleyememişsiniz acaba konu tasarımını satın alan müşteriler de link ile mi ekleyecek acaba ? Bana bunun cevabını verirseniz sevinirim
Edit: İyi Forumlar Dilerim

Son düzenleme:
Yine baltalayacağımı düşüneceksiniz ama sizin iyiliğiniz için söylüyorum.
14.Kural ihlal edilmekte.Ekli dosyayı görüntüle 125651
İzin aldıysan sorun yok.

Yine baltalıyorum olarak düşüneceksiniz ancak sizin için söylüyorum.
Siz bunu konuya ekleyememişsiniz acaba konu tasarımını satın alan müşteriler de link ile mi ekleyecek acaba ? Bana bunun cevabını verirseniz sevinirim
Edit: İyi Forumlar Dilerim

öncelikle discord sunucusu değil kendi profil İD mi paylaştım.

2. soruna gelirsekte. zaten müşterilerime opimizasyonunu sağlayarak veriyorum. müşterime verdiğim tasarımı direkt olarak paylaşmak istemediğimden böyle bi yönteme gittim. yorumlarınız için teşekküerler.

Keşke gif e çevirseydin.
dostum senin derdini çözemedim kusura bakma. her konuya bardağın boş tarafından bakıyosun. biraz hem dolu hem boş tarafından bak ve sadece gife çevirseydin tarzında boş bi yorum atacağına tasarımı eleştir.

Bir tasarımın boyutu 168MB ise önce optimizasyon gerekir, yapamadıysanız satın alan kişi nasıl paylaşacak bu tarz şeyleri düşünmeniz gerek, ayrıca hem verilen bilgiler açısından, hem de tasarımın kendini tekrar etmesinden kaynaklı yetersizlik göze çarpıyor, başarılar dilerim.
görüşünüz için teşekkür ederim öncelikle müşterilerime optimizasyonu sağlayarak teslim ediyorum. sadece forum içerisinde hem müşterime verdiğim şekilde paylaşmak istemedim.

Yazılar dışında iyi.
Değerli yorumun için teşekkürler ^^

EDİT: Müşterimden onay aldım gif şeklinde paylaştım.

Son düzenleme:
Gayet başarılı olmuş. Sanırım tasarımı doğru kişiye yaptırmışız :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl