Team Arcenia - Survival Spawn - Kraliyet Adası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arcenia

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
135
QPnMzk.png

Selam forum halkı!
-

Arcenia Network ekibi olarak hayatta kalma sunucumuz için kullanılacak haritayı bitirmiş bulunmaktayız.
Hayatta kalma modundaki atmosferi en üst düzeyde hissetmeniz için bu temada bir harita yapmaya karar verdik.
Hayatta kalma modu için gerekli olan tüm ışınlanma noktaları bulunup ayrıca daha sonra eklenebilecek ışınlanma noktaları
için mekanlar mevcuttur. Haritanın kısa sürede bitmesi gerektiği için bazı konularda dışarıdan yardım alınmıştır.

Yapımcı
Majoras

Emeği Geçenler
Sergeant_Sam

mXDLYP.png

jqDnkj.png
JVG2oj.png
OrlM1P.png
3OVobr.png
p5DPrq.png

Z5qdGk.png

P7VMX7.png
gPGomb.png
VQ7Y4R.png
nbDr1a.png

bv0bNn.png
dLJbYQ.png
JVG20E.png
00ZDYV.png
4pnlEY.png

@Arcenia Özellikle, Majoras ile alakalı burada roman uzunluğunda bir yorum bırakabilirim. Gayet içten, gayet profesyonel ve gayet başarılı bir ekip ki; defalarca ekip kurup bir projeye girişeceğim anlarda olan biteni görüp vazgeçmelerim ile neler kaçırdım aklım almıyor. Efsane, olağanüstü, hayaller süsleyen bir çalışma daha görmekten fazlasıyla memnun oldum. Başarılarınızın devamını dilerim. Majoras'ın ellerinden öpüyorum :D ?

Bu muazzam mimar hakkında söylenilecek bir şey yok. Çünkü 2 kelime ile özetleyemem <3

Ekipte bulunmaktan gurur duyuyorum. Hak ettiğimizi alacağımıza da eminim. Ekipte emeği geçen herkesin eline sağlık. Daha fazla projeler ile geleceğiz!

Harika bir ekip umarım istediğiniz yerlere ulaşabilirsiniz.

Logo kim yaptıysa çok beğendim

Ellerinize sağlık, uzun zamandır böyle bir yapı görmüyordum forumda. Açıkcası sunucunuzuda merak ettim :)

Shaderi ve texture packi paylaşma şansın var mı :)

Artık sadece bir bina görmek yerine bu tür çalışmalar görmek istiyoruz..Başarılar ?

Son düzenleme:
Team Arcenia farkı <3

Harita ayrı güzel olmuş Majoras ve Sergeant_Sam'a burdan sevgiler. Harita tam bir assassin's creed origins havasında duruyor. İyi ki böyle bir ekibin içersindeyim.

'' Farkımız Kalitemiz ''

TEAM ARCENİA <3

çok güzel bir harita

Harita güzel olmuş, elinize sağlık. Başarılar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl