Tasarım Team Arcenia - Minecraft Web Script - Eşsiz Bir Tasarım - Çok Yakında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arcenia

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
135
QPnMzk.png

Z5qOyV.jpg

odm6M9.png

Front-end Dev. Majoras
Back-end Dev. @RaeLight

anasayfa.png

giri%C5%9F%20kay%C4%B1t.png

kurallar.png

oyuncuara.png

market.png

market2.png

sepet%20tasar%C4%B1m%C4%B1.png

haberler.png

haber%20detay.png

Ba%C4%9F%C4%B1%C5%9F.png

Envanter.png

profil.png

Biyografi ve Sosyal Medya

profil%20biyo.png

profil%20sosyal%20medya.png

s%C4%B1ralama.png

destek-ac.png

destek-acc.png

Talep.png

vip.png

vip-bilgi.png

Son düzenleme:
Efsane bir tasarım olmuş elinize sağlık.

Eşsiz ve sade bir tasarıma sahip web scripti tasarlayan ve hazırlayan ekip arkadaşlarıma saygılar

"Farkımız Kalitemiz"

TEAM ARCENİA <3

Son düzenleme:
Nediyim çok başarılı fiyatı nedir acaba demo site varmı birde

Nediyim çok başarılı fiyatı nedir acaba demo site varmı birde
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Henüz satılık değildir, satılık olduğu zaman gerekli izinler alınıp satışa sunulabilir fakat herkesin sahip olacağı kadar ucuz olmayacak. Demo linki optimize ve mobil uyumluluk testlerinden sonra koyulabilir.

Bu platform da ilk defa sunucuyla bu kadar ilgilenen ve geliştiren bir ekip görüyorum. Bu konu da sizi tebrik ediyorum. Şimdi konuya gelecek olursak, anasayfa kısmı çok uyumsuz. Haberler kısmından sonra gelen istatistikler kısmı genel olarak sayfaya baktığımızda çok uyumsuz. Onun arkasıyla gelen sponsorlarımız kısmı ise tabiri caizse boş. Footer kısmını biraz daha iyi yapmanızı beklerdim. (Sosyal Medya Adresleri, Son Kayıt olan oyuncu gibi vs.)

Kurallar sayfasına baktığımız da sadece bir section karşılıyormuş gibi bir fotoğraf var. Bir modal içerisinde bunu belirtebilirdiniz (Kuralları)
kurallar sayfası hakkında biraz daha bilgi verilebilirdi. Buradan pek bir şey anlaşılmıyor :(

Oyuncu Ara sayfasında kullandığınız footer'ı genel olarak tüm sayfalarda kullansanız bence daha iyi gözüküyor. (Bu sayfa gerçekten muazzam.)

Market kısmında kullandığınız sunucular kısmı (Menünün alt tarafında ki görseller) container içine alınabilirdi. Daha güzel ve şık gözükürdü.
Son Kredi Alanlar vs. gibi kısım çok dağınık gözüküyor. Daha farklı bir tasarım kullanabilirsiniz bence. (Bu kadarını yapan bir ekip daha iyisini yapabilir :) )

Haberler sayfası güzel olmuş :)

Profil sayfasında yorumlar kısmı çok basite kaçmış gibi gözüküyor. Renkler daha iyi olabilirdi ve yan kısımlarına border gelebilirdi.
Bilgilerini Güncelle kısmında ise sağ tarafta ki background alakasız. Neden koydunuz? ()

İstatistiklerin kısmında ise sunucu adı rengi değiştirilebilir.

Sıralama sayfasında kullandığınız Sunucu ve Sezon seçme kısmının arasına bir boşluk gelebilir.Ve ya yan yana durabilir.

Açacağınız sunucu da başarılar dilerim, umarım emeğinizin karşılığını alırsınız. Kolay gelsin.

Çok güzel bir web script olmuş. Daha geliştireceğinize inanıyorum. Gördüğüm en iyi web skript olabilir. Daha iyilere dostum.​

ui kısmında kendinizi geliştirin, back-end kısmında zaafiyet bırakmadığınızı varsayıyorum.

çok başarılı ve güzel görünüyor daha iyilerinide bekliyoruz :)

Kısa bir süre içinde açılırsa, buradan alışveriş yapıcağım.

Bu ekipte bulunmaktan gurur duyuyorum <3 harika bir web script

Arcenia'yı beğeniyorum başarılarınız devamını dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl