Tcasy | Lobi Plugin paketi! | V1! | 1.8

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tcasy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.599
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum özel kodmu yazayım sana? warp kullanamazmıyım mesajı gizlemiş olmalıyım zaten.
ve warp kullanmakta bişe yok. warpla beni kötüleyemesin git araştır ilk önce hiç skriptle ışınlanma yapan varmı
eleştiri yapmadan önce araştırma yapın
çok boş konuşma :/

TEŞEKKÜRLER YORUM İÇİN.

dostum özel kodmu yazayım sana? warp kullanamazmıyım mesajı gizlemiş olmalıyım zaten.
ve warp kullanmakta bişe yok. warpla beni kötüleyemesin git araştır ilk önce hiç skriptle ışınlanma yapan varmı
eleştiri yapmadan önce araştırma yapın
çok boş konuşma :/

TEŞEKKÜRLER YORUM İÇİN.
Bu konuda size katılıyorum warp kullanmakla bir paketi bukadar aşağılamak biraz saçma bencedeTamam bende eleştirdim ama benim elestirim global anlam taşıyordu ve onun dısında paket gayet güzel ve başarılı.Yani @Tcasy warp kullanmanda bencedr sakınca yok.V2 yi beklemedeyiz.

Lobi dediğin pakette essentials olmaz be kardeşim cidden çok basit hazırlanmış ve çok düzensiz bir paket kusura bakma ama cidden öyle.

tek kelime ile boşsun essentialsız plmi olur skript bi kere serverlarda lag yıgınından başka bişe degil git araştır devam edersen bu tarz yorumlara şikayet edeceğim

Ah dostum essentials skriptten daha çok lag yapar biliyor musun? Alt tarafı sadece 2 komut kodluyorsun lobi için gerekli olacak şekilde herhangi bir veriables kullanmıyorsun sonuçta :) Bu arada emin ol senden daha fazla bilgiye sahibim bu konuda bana boş demekle büyük açıdan küçük duruma düşüyorsun iyi günler :)

Paylaşım Yapmak İçin 20 Dakikada Derlenmiş Bir Paket Daha. Paylaşılmak İçin Paylaşıldığını:
1- Türkçe Karakter Uyumsuzluğu
2- Eski Sürüm Eklentilerden (GadgetsMenu)
3- Klasik Yapılaşmış Eklenti Düzenlemelerinden (Scoreboard NTE)
4- Hiçbir Ekstranın Olmamasından
Anlamak Çok Basit. Herkese Emeği İçin Teşekkür Etme Huyum Olmadığından Yorumumu Esirgemeyeceğim. Paylaşma Sebebin Nedir?
Düzgün Bir Paket Olsa Eyvallah. Yaptıklarınızı Birbir Güncelleseniz Yine Eyvallah. Foruma Giren (Bu Tarz Paylaşımlar Yapan) Yaptığını Bırakıp Başka Bir Şeye Geçiyor. Amaç ?[DOUBLEPOST=1514058590,1514058431][/DOUBLEPOST]
insanlar bunu artık paylaştı kimsede satın almıyor buda para degerini yitirmiş gibi gözüküyor bunu demen saçma olmuş
Bu Lafına Çok Güldüm :D. Ne Yani Windows Her Bilgisayarcıda Ücretsiz Dağıtılıyor Diye Değer mi Yitirdi. Bu ne Gülünç Bir Durumdur. Eklentiyi Sen Yazmış Olsan İçinden Ne Küfredersin Ama İşine Gelmiyor Kimsenin. @smt287 Şu Duruma El Atar mısınız

NOT: Konun Raporlandı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl