Guzel bir paket MAP+PLUGIN Paketi ile satarsan daha kârlı olabilir bende inninal alıcam bakarız bu pakate ozaman
link yok ama :([DOUBLEPOST=1476810636][/DOUBLEPOST]link yokkkHaritalar yapımda ekleyecem en kısa zamanda onlar ücretsiz olacak :D[DOUBLEPOST=1476786595,1476606338][/DOUBLEPOST]TC01 Ailesinden özel fırsat - artık plugin paketimiz beleş olmuştur!
Konuda link mevcut, iyi bakın.link yok ama :([DOUBLEPOST=1476810636][/DOUBLEPOST]link yokkk
![]()
Sizlere kendi hazırlamış olduğumuz faction plugin'i sizlerle paylaşmak isteriz.
![]()
Farklı Sürümlerde Farklı Plugin Paketimiz Çıkacaktır!
Bizi Takipte Kalın.
![]()
![]()
![]()
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
mericbozkurt#2650
Süper o zaman map leri vericeksen'de ama map değilde schematic olarak versen?[DOUBLEPOST=1476819660][/DOUBLEPOST]Birde pl paket'i ücretli değilmiydi ya?Haritalar yapımda ekleyecem en kısa zamanda onlar ücretsiz olacak :D[DOUBLEPOST=1476786595,1476606338][/DOUBLEPOST]TC01 Ailesinden özel fırsat - artık plugin paketimiz beleş olmuştur!
ininal kartla sorunlar yaşandığı için beleş yaptımSüper o zaman map leri vericeksen'de ama map değilde schematic olarak versen?[DOUBLEPOST=1476819660][/DOUBLEPOST]Birde pl paket'i ücretli değilmiydi ya?
mericbozkurt#2650
Fatih Bey bu v4 deki mapi adı glba tclapis mapiydi bunu nasıl kurabilirim?ininal kartla sorunlar yaşandığı için beleş yaptım
mericbozkurt#2650
Ben mapleri nasıl yüklerim diyorum? Yada birdahakine en basitinden schematichle versen daha iyi olurdusave dosyaları bende sadece video için saveler
videodan sonra siliniyor aslında bazı savelar var atim linkler sizer
Spawn:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sunucu Haritaları:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!