TC01 - Faction Plugin Paketi! [1.7] (2016 / HD)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FthCLK

TC01 - Yeni Nesil Web Sitesi!
Elmaslar
18
Minecraft
FatihCelik01TR

Discord:

Fatih ÇELİK (𐱅𐰼𐰇𐰰)#3786

Plugin Yeterli Kadar Eleştiri Almıştır! İndirme Linki Ve Video Kaldırıldı!

Son düzenleme:
Keşke resimleri fazlalaştırsaydın video güzel olmuş ellerine sağlık.

bence konu 0 oyun içi mesajlar yok

****.* 'da aynısını paylaşılmıştı ama o pakette pl felan yoktu .exe vardı ona basında truva virüsü pc nize bulaşıyordu beni belki hatırlarsın ismim karışık [HASHTAG]#TMG[/HASHTAG] Adlı grupda 9 bin kişi arkamda blog sitene saldırı yapacağız!
senin yüzünen pc me truva atı bulaştı ![DOUBLEPOST=1455705604,1455705118][/DOUBLEPOST]@ImHai @Yasta @AyberkRS @TheGaMeLiFe_HD

Sizleride Etiketleyim dedim :)

Lütfen Paketini tam detaylı anlatırmısın oyu içi resim versiyon resimleri cogaltırmısın paket tanıtıyorsun böyle paket tanıtılmaz arkadaşım kuralları oku bence[DOUBLEPOST=1455705716,1455705624][/DOUBLEPOST]+ sadece 2 resim var 2 resimle anlatılmaz en azında 5 tane resim lazım 5 oyun içi görünüm mod girş cıkış resimleri at

Alın CEVAP!

Ekli dosyalar

• dd.PNG
    dd.PNG
    25,9 KB · Görüntüleme: 681
Hileli video cekmek nedir :S

ellerine sağlık arkadaşım

benim paket konumu oyun içi foto yok diye kapadınız sanki bunda var dimi

Yorum yazan arkadaşlarımız biraz sakin olalım. Konuya bakıldığı zaman (VirusTotal) adresi belirtilmiş fakat hala virüslü gözüküyor. Ayrıca ek olarak konuna iki (2) resim eklemişsin açıkçası yeterli olmamış olabilir. Yüklediğin resimler şuan silinmiş gözüküyor. Konunuzu güncellemeniz gerekli.

İyi forumlar...

plotme hatalı ve girişte sisin site adresiniz var onu nasıl düzelticez bi bilgilendirin lütfen oyuncularımız bu konuda çok şikayetci oluyorlar

Yorum yazan arkadaşlarımız biraz sakin olalım. Konuya bakıldığı zaman (VirusTotal) adresi belirtilmiş fakat hala virüslü gözüküyor. Ayrıca ek olarak konuna iki (2) resim eklemişsin açıkçası yeterli olmamış olabilir. Yüklediğin resimler şuan silinmiş gözüküyor. Konunuzu güncellemeniz gerekli.

İyi forumlar...
Sen hâlâ ordamısın ?
Başka bir pl nin virus total linkini koymuş
Mesela virussuzu koymuş ama forumdaki virüslü ben sözümün arkasındayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl