ö.d kardeşim devamını dilerim v2 de efekt menusu eklermisin vıplere ozellik vb ? olursa eklersin paket güzel olmuş ellerine saglikYakında yaparız :D yorumun için teşekkürler
BloodyX#4069
1.7.2 pvp ciler ve diger oyuncularda hatta minecrafr cılar 1.7.2 de kalkıpta 1.8 gecmek bence sacma kimini mc 1.8 bile acmıyor sen diyorsun ki 1.8 gecin 1.9 gecin benim pc bile 1.9 zor acıyor pc kötü olanlar 1.9 1.8 zor girer bence 1.7x süperpaketin iyi olup olmaması bu paket için önemli değil bence artık 1.7 paketleri yapmaya bırakın 1.8 veya 1.9 yönelin.
cümleyi anlayın ondan sonra konuşun eğer anlamadıysanız söyliyim 1.7.2 ile igili çok aşırı paket var . burda biter1.7.2 pvp ciler ve diger oyuncularda hatta minecrafr cılar 1.7.2 de kalkıpta 1.8 gecmek bence sacma kimini mc 1.8 bile acmıyor sen diyorsun ki 1.8 gecin 1.9 gecin benim pc bile 1.9 zor acıyor pc kötü olanlar 1.9 1.8 zor girer bence 1.7x süper
BloodyX#4069
bana söylermsin peki 1.7 paketleri yapmaya bırakın 1.8 veya 1.9 yönelin. bak şimidik forumda hatta dünyada bile 1.7.2 pl paketleri varcümleyi anlayın ondan sonra konuşun eğer anlamadıysanız söyliyim 1.7.2 ile igili çok aşırı paket var . burda biter
Bak yazdığın şeylerin kurduğun cümlelerin %90 nı mantıklı değil ve sen hala olaya 9yaşındaki çocuk gibi bakıyorsun belkise öylesin bilemem diceksin senin yaşın kaç benim yaşım 16 ve dedim şeyi tekrar Açıyım sana internete 1.7 paket indir yaz önüne belkide 3000tane paket çıkıcak bunların yarısı faction hala bunu anlamıyorsan bence uzatma diyorsan uzatıcam onada cevap veriyim ya 1.8 server kurmak isteyenler yada 1.6.4 kurmak istiyenler ben size 1.7. kurmayın demiyorum yenilikçi olun diyorum. Doğrusun herkes 1.7 kullanıyor ama diyorsunki 1.8i pc kaldırmıyor ne alaka benim söylediğim şey ile alakası yok . Uzatmayalım sanırsan anlaman için detaylı yazmam lazım .bana söylermsin peki 1.7 paketleri yapmaya bırakın 1.8 veya 1.9 yönelin. bak şimidik forumda hatta dünyada bile 1.7.2 pl paketleri var
hatta cogu sunucu bile 1.7x kullanıyor evet 1.7x cok olması daha ii tamm senin dedigin de 1.8 1.9 gec gel birde şurdan bak 1.9 mc kaldırıyor mu veya pc kaldırıyor mu yok farzet peki 1.8 onu da kaldırmıyor farzet ee bircok kişinin mc pc 1.7.2 destekliyor burda benim sana demek istedigim 1.8. 1.9 her pc kaldırmaz veya mc kaldırmaz şuan örnek verilecek büsürü server var hepside 1.7x de benim pc bile 1.9 kaldırmıyor sen diyom 1.7.2 bırakın 1.9 yönlenin hemen öyle şıp diye yönecek bir iş degil mantıklı ol kardeşim az
BloodyX#4069
peki neden yenilikçi olun demiyosun ki benimde sana demek istedigim de bu burada 19 yaşım suan pc yazmadıgım için yazım hatası filan oluyor bu benden kaynaklanmıyor kullandıgım cihazdan kaynaklanıyor yukarda 1.8 veya 1.9 yönelin. diyecegine biraz yenilikci olun diye bilirsin neyse konu spam olacak ii günler ;) konuyu uzamasak daha ii yenilikci olun dersen herkez seni tam anlaya bilir orda ben senin demek istemedigini anlamadım sonradan sen yenilikçi olun yazınca anladım bunu ben anlamasamda bir başkasında anlamazdı yenilikçi olun dersen daha ii olur senin içinBak yazdığın şeylerin kurduğun cümlelerin %90 nı mantıklı değil ve sen hala olaya 9yaşındaki çocuk gibi bakıyorsun belkise öylesin bilemem diceksin senin yaşın kaç benim yaşım 16 ve dedim şeyi tekrar Açıyım sana internete 1.7 paket indir yaz önüne belkide 3000tane paket çıkıcak bunların yarısı faction hala bunu anlamıyorsan bence uzatma diyorsan uzatıcam onada cevap veriyim ya 1.8 server kurmak isteyenler yada 1.6.4 kurmak istiyenler ben size 1.7. kurmayın demiyorum yenilikçi olun diyorum. Doğrusun herkes 1.7 kullanıyor ama diyorsunki 1.8i pc kaldırmıyor ne alaka benim söylediğim şey ile alakası yok . Uzatmayalım sanırsan anlaman için detaylı yazmam lazım .
rankupda hata var[DOUBLEPOST=1460470153,1460470109][/DOUBLEPOST]Yakında yaparız :D yorumun için teşekkürler
rankupda gercesiz args diye hata varYakında yaparız :D yorumun için teşekkürler
AkuYoh#0616
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!