ÜcretsizTaverna Mobilya Model Paketi | Ücretsiz | Minefox Studio

Apcu

minefox.net/discord
Forum Geliştiricisi
Emektar
MinePass
Premium
Sunucu Sahibi
Onaylı Satıcı
Hosting Görevlisi
Elmaslar
322
Discord İzni
Minecraft
Apcu0

Discord:

apcu

TANITIM.webp

donen.gif
renk-varyantlari.webp

donen.gif
renk-varyantlari.webp

donen.gif
renk-varyantlari.webp

donen.gif
renk-varyantlari.webp
donen.gif
renk-varyantlari.webp

donen.gif
renk-varyantlari.webp

donen.gif
renk-varyantlari.webp

Taverna Mobilya Paketi ile sunucunuzun haritalarını veya özel alanlarını güzelleştirebilirsiniz. Model paketi tamamen ücretsizdir, aşağıdaki Discord sunucumuza katılıp indirebilirsiniz. İçerisinde ItemsAdder, Nexo, Oraxen, CraftEngine, .bbmodel ve resource pack formatında hazır kurulum dosyaları bulunmaktadır.

Siz de bunun gibi modeller yaptırmak mı istiyorsunuz?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tam olarak aradığın yer!

Discord (model paketi burada):
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

mockup.webp

Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş, birşey merak ettim, modeller blender gibi 3d edit programlarında düzenlemek mümkün mü peki?

Eline sağlık kalite belli oluyor.

Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş, birşey merak ettim, modeller blender gibi 3d edit programlarında düzenlemek mümkün mü peki?
Dosyalar .bbmodel formatında olduğu için blockbench içinden eklentiyle istediğin formata export edebilirsin.

Değerli yorumun için teşekkür ederim. ItemsAdder, Nexo, Oraxen, CraftEngine, .bbmodel, resource pack olmak üzere 6 farklı kurulum dosyası paylaşıldı. .bbmodel çıktısı ile projeyi Blockbench üzerinden açıp düzenleyebilirsiniz.

Eline sağlık kalite belli oluyor.
Değerli yorumun için teşekkür ederim.

Eline sağlık. Gerçekten çok hoş görünüyor. Umarım daha iyi yerlere gelir.

Şu model konusu aşırı derecede ilgimi çekiyor. Basit bir model yapmayı denediğimde bile sıkılıp bırakmıştım. Bu tip projeleri çoğaltın, modelle uğraşmayalım. :D

Eline sağlık. Gerçekten çok hoş görünüyor. Umarım daha iyi yerlere gelir.

Şu model konusu aşırı derecede ilgimi çekiyor. Basit bir model yapmayı denediğimde bile sıkılıp bırakmıştım. Bu tip projeleri çoğaltın, modelle uğraşmayalım. :D
Değerli yorumun için teşekkür ederim.

.bbmodel formatındaki çıktının Blockbench üzerinde açılmama sorunu giderildi ve bbmodel çıktısı tekrardan paylaşıldı. Modeli artık istediğiniz gibi Blockbench üzerinden düzenleyebiliyorsunuz.

1788977857249.webp

Eline Sağlık harika görünüyorlar Tam MMORPG Sunucumuza gitmelikti 🥲

Teşekkürler Elinize sağlık

Elinize sağlık gayet kullanışlı olmuş. Kullanacağım!

Model parçaları iyide tasarımlar vasat kalmış oda gelişirse çok daha güzel işler çıkar ortaya bu haliyle pek sevmedim ama tasarımları kendimiz yaparsak sanırım baya kolaylık sağlar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl