Tatil Yaklaşıyor Hazır mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dagon

Here we go again..
Elmaslar
1.146

Discord:

dagon#7828

17969e3cc38b526e9d817d49b01f9a34-Header.jpeg

Tatil Yaklaşıyor Hazır mısın?
Merhaba Minecraft Türkiye üyeleri, ben Dagon. Biliyorsunuz ki yeni yıla girdik. Koskocaman bir yıl ardımızda kaldı. 2019! Bu yılın (2019) herkese faydalı olmasını, iyi geçirmesini diliyorum. Mutlu yıllar Minecraft Türkiye!

Artık güzel bir tatile ihtiyacımız var. 2018 gerçekten çok yorucu bir yıldı. Hepimizin mutlu veya kötü günleri olmuştur. Neyse geride kaldı diyelim. Minecraft bu yeni yıl için bir haber yapmış bende hemen açayım dedim. Peki bu yeni senede harika güncellemeler seni bekliyor olacak!

38ae242a9301151b44fb894fed1066ef-ADVENTURE%20TIME.jpeg

Geçen sene çok yoğunduk. Bir sürü haber, güncelleme ve doku paketleri çıkardık. Hiç durmadan çalıştık. Sizler sayesinde bir çok hatayı giderdik derken sene bitti. Bir Adventure Time Minecraft bölümünde Cartoon Network ile bir ekip kurduk (şimdiye kadar bilimsel olarak bir çift insan gözüne sahip olmanın en iyi sebebi olan harika bir on bir dakikalık animasyon). Karşılıklı oyun Nintendo Switch'e geldi. Hatta bazı yunuslarla konuşmak için zaman bile bulduk.

e1127c25dda7e50b86416aa71aeb230e-TRAINS.jpg

Üstelik bu sene bir sürü oyun, açıklama, festival düzenledik. Minecraft zindanlar, evlenme, kedi & pandalar, ücretsiz haritalar, yeni bir biyom... Hele evlenme güncellemesiyle hemen gidip evlenmemiş olmak ta ayrı bir üzüntü :(. Fakat size şunu söylemeliyim ki en büyük haberler sizin paylaştığınız harika yapılar! Bu haritaları yapan kişilere (mimarlara) ekibimizde çalışma fırsatı da verdik. Gerçekten hayal gücünüze hayranız! Konu içerisinde gördüğünüz tüm yapılar, hayran kaldığım yapılardır. Sizleri seviyoruz <3.

605f86696f69ee90dfcf2d2fb3e1023b-REGAL.jpg

Diğer önemli noktalarımızdan biri de festivallere çağırdığımız önemli sanatseverler, sanatçılardır. Festivallerde düzenli olarak müzik rehberliği yapan ve oyun seslerine katkısı olan Ash Parris bizim için çok değerli. Festivalden üç gün sonra Ash Parris'in açıklamasında şunları duyduk; Bugün kırık bir çadırda beş kuruş param olmadan uyandım fakat festivaldeki eğlence benim için yeterliydi. Gerçekten harika eğlendik. Büyük bir katılım sağlandı. Sizlerin sayesinde...

352d3ed0ff48cb799d1bbf1307dbb557-SPACE.jpeg

Belki bir sonraki haberi veya 2019'un ilk güncellemesini merak ediyorsunuz... Efsane planlarımız var. Zamanla siz de göreceksiniz. Belki de bir sonraki geliştirici siz olacaksınız. En iyi yapılarınızı [email protected] adresine yollayınız. Beğendiğimiz yapıları yayınlıyoruz ve sizlere iş imkanları sağlıyoruz. Güzel yapılar görmek çok hoşuma gidiyor. Tüm tatilimi sizin gönderdiğiniz yapılara bakarak geçirebilirim... 2019 da yaşadığınız (daha 4 gün oldu) en komik veya anlatmak istediğiniz anılarınızı yazmanızı istiyorum. Yorumlarda bekliyorum.

801cc3bf006cecd82eb2e9701e319a29-CHRISTMAS.jpg

Evet Minecraft Türkiye üyeleri, konumuzun sonuna geldik.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
gerçekten büyük güncellemeler ve güzel haberler yayımlıyor. Bu haberleri sizlere sunmakta benim hoşuma gidiyor. Eğer siz de konumu beğendiyseniz, beğenmeyi ve yorum atmayı unutmayın. Bu haber hakkındaki görüşlerinizi daima bekliyor olacağım. İyi günler, esen kalın!

Bu konunun orijinal sayfasına gitmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayın.
Minecraft-Turkiye.png

Son düzenleme:
:mc_264-0: + :mc_276-0: = :mc_311-0:​

Sonunda BE... :D Mutlu oluyorum şöyle şeyler görünce...

Tatil kimine göre güzel kimine göre sıkıntılı olacak. Allah hayırlısını versin.

15 tatilin sonunda ne olduğunu yazar mısın?
O zamanı görebilirsem yazarım elbet.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

15 tatilin sonunda ne olduğunu yazar mısın?
Tatilin sonuna geldik bro. Şimdi sana neler olduğunu yazayım,

1. Düzenli ders çalışma şeyini oturttum diyebilirim.
2. Aklımdaki birkaç projeyi hataya geçirdim. (Who Yazar?)
3. Yetenekli Kalemler adındaki projeyi başlattım ve birkaç kişiyi çok iyi duruma getirdim. (Her ne kadar onlar fark etmese bile.)
4. Gördüğün gibi MC-TR'de artık bir yetkili değilim farklı bir yerde görev yapıyorum.
5. Şunu da söylemem lazım. Bazı insanlar sırf yetkili olduğum için benimle arkadaşmış, bana düzgün davranıyormuş. Yetkim varken ki tavırları ile yetkim olmadıktan sonraki tavırları o kişilerin çok farklı artık.

Unutmadan adalet neymiş onu öğrendim.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl