TAŞINDIK.

Sunucu kolaya kacılmış gibi geldi vanilla tarzı olmuş

Hub olmayı düşünüyormusunuz?

Eğer düşündüğümüz gibi oyuncu toplarsak evet.
Survival ilginç bir seçim gelişmek için. Denemişliğim var survival sunucusunda adam toplamaya ama pek başaralı olamadım. Çünki survivalda iddalı birşey yok. Pek bir kapışma yok factions gibi skyblock gibi. Ama sağlam bir reklam ile üstesinden gelebilirsiniz.

Konu tasarımı çok basit kalmış biraz daha ilgilenip güzel bir tasarım yapılabilir.

Konu tasarımı kötü ama gerçekten eskiyi yansıtan bir sunucu :) başarılar dilerim.

Şöyle sunucu artık kalmadı forumlarda elinize sağlık

Konu tasarımı çok basit kalmış biraz daha ilgilenip güzel bir tasarım yapılabilir.
İlgilenmek degilde dostum konu tasarımı konusunda başarılı degilim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konu tasarımı kötü ama gerçekten eskiyi yansıtan bir sunucu :) başarılar dilerim.
Teşekkür ederiz dostum konu tasarımından fazla anlamıyoruz elimizden geldigince.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle sunucu artık kalmadı forumlarda elinize sağlık
Teşekkür ediyoruz dostum iyi oyunlar :)

Sunucu Harika spawn harika olmuş ellerinize sağlık sw de online ım herkese tavsiye edicem

Sunucu Harika spawn harika olmuş ellerinize sağlık sw de online ım herkese tavsiye edicem

Üzülerek bu yorumu yazıyorum 1.8 survival sunucusu ile çok fazla ilerleyebileceğinizi zannetmiyorum ve //Calc yazdım bug veya hata varmı diye sınırsız banlandım ve ekrana gelen yazı ise OYUNESİRİ lütfen daha güzel editleyiniz... Başarılar. Sunucu hile korumasından kaynaklı geriye atıyor SPEED diye geri atıyor lütfen düzeltiniz ve çok klasik bir sunucu 1.8 ile çok fazla ilerleyemeyeceğiniz söylemiştim ::/

Son düzenleme:
Üzülerek bu yorumu yazıyorum 1.8 survival sunucusu ile çok fazla ilerleyebileceğinizi zannetmiyorum ve //Calc yazdım bug veya hata varmı diye sınırsız banlandım ve ekrana gelen yazı ise OYUNESİRİ lütfen daha güzel editleyiniz... Başarılar
Dostum dcden yazarsan banını açabiliriz yasaklı bi komut girmişsin ban yemen çok normal ve essentialımızın alıntı oldugunu zaten söylüyoruz teşekkür ederiz iyi oyunlar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl