TasianoMC | OpSkyBlock | SUNUCU GÜNCELLENDİ | AdaKit - Madenci Sistemi - Event - JackPot | Haydi Sende Katıl !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TasianoMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TasianoMC

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Sfrettaynta
TasianoNw.png

ayrac.png

Bizkimiz.png

Biz 4 yıldır sunucu açan 4 kişilik bir ekibiz, herzaman siz Değerli Oyuncularımız için güzel bir ortam yaratmaya çalıştık ve bunu başardık, şu an açtığımız sunucu siz Değerli Oyuncularımız için 0 dan tasarlandı sunucu toplamda 1.5 Ay sürede baştan yapıldı. Neden 1.5 ay çünkü tek bir SkyBlock sunucumuz yok evet anlayıcağınız üzere yakında HUB oluyoruz yani sadece SkyBlock serveri değiliz yeni açılıcak sunucular yakında emrinizde olucak Faction - SkyBlock - Survival sizi sunucumuzda görmek bizi cidden çok mutlu edicektir ^_^ iyi oyunlar dileriz

- Tasiano Network
Yönetim Ekibi

ayrac.png

makinebilgileri.png

MAKINE BELLEK: 4 GB
İŞLEMCİ: Intel Xeon x5690
HOSTING: BATIHOST
İNTERNET HIZI: 500 MB/S (DOWNLOAD)
LOKASYON: İstanbul/Türkiye
Sunucu IP: TasianoMC.Batihost.Com

ayrac.png

SUNUCUözellikleri.png

(SUNUCUYA ÖZEL) Madenci Sistemi ( OTOMATİK MADEN KASAR - YEMEK VERMESSEN ÖLÜR)
AdaKit Sistemi
Edit Sistemi
Kasa Sistemi
JackPot Sistemi
Item-Spawner Sistemi
Ada Genişletme Sistemi
Ada Kadrosunu Artırma Sistemi
CobbleStone Generator Geliştirme Sistemi

ayrac.png

cooltext292420549620455.png

"/AdaKit" komutunu kullandığınızda eskiden "Demir Blok Spawner" gelmiyordu şu an o sorunu düzeltmiş bulunmaktayız. Haksızlık olmasın diye "AdaKit" skripti silindi ve tekrar yüklendi ayrıca artık 2 adet spawner veriyor. Sunucumuza girerek yeni ve güncellenmiş AdaKitinizi alın !

ayrac.png

yetkili kadro.png

Screenshot_32.png

304.png

MIMAR - DEVELOPER:
Avioteto

ayrac.png

cooltext292292494162946.png

SPAWN
Y64L3A.png

ADA ŞEKLİ
ada.png

MADENCİ SİSTEMİ
madenci.png

KÖYLÜ TAKAS - EDİT (/Warp Obsidyen Bulunmaktadır)
köylü.png

KASALAR
GD37Nv.png

PASİF - AKTİF MOB
PASİF.png

MARKET
market1.png

ayrac.png

cooltext292483200399159.png

EVET TANITIMIMIZ BUKADARDI. SİZLERE SUNUCUMUZUN TANITIM SAYFASINA GİRDİĞİNİZ, BAKTIĞINIZ VE İNCELEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR. EDERİZ SİZİDE GÖRÜŞLERİNİZİ BİLDİRMEYİ EKSİK ETMEYİN. İYİ OYUNLAR

SUNUCU IP: TasianoMc.Batihost.Com
TASARIMLAR BATIHOST'A AİTTİR KENDİLERİNE PAKETİ VERDİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ HERKESİ SUNUCUMUZA BEKLİYORUZ
ayrac.png

Ekli dosyalar

• ayrac.png
    ayrac.png
    28,8 KB · Görüntüleme: 315
Son düzenleme:
Geliştirilmeli bana göre.

Öncelikle 3 sunucu için 4gb çok az. 1.5 ayda yaptığınıza inanmıyorum zaten builder alıntı. Sistemlerde de farklılık göremedim. Sunucuda tahminen çok tps düşüşleri yaşanır. Başarılar.
En alttaki pembe yazıyı okuduysan anlamışsındır diğer sunucuların yapımı 1.5 ay Sürdü ve 3 GB sunucu 70 kişilik hub servere yetmektedir ve TPS değermiz aşşağıdaki resimdeki gibidir

Screenshot_41.png

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Şuan sunucumuzda madenci skript i kullanmıyoruz plugin kullanıyoruz iyi günler

Şuan sunucumuzda madenci skript i kullanmıyoruz plugin kullanıyoruz iyi günler
Anlamakta sorun yaşıyorsunuz galiba ben diyorumki "MADENCİ" sadece size özel birşey değil neredeyse tüm Skyblock sunucularına var.
Birşeyleri abartarak iyi yerlere gelemezsiniz.

Anlamakta sorun yaşıyorsunuz galiba ben diyorumki "MADENCİ" sadece size özel birşey değil neredeyse tüm Skyblock sunucularına var.
Birşeyleri abartarak iyi yerlere gelemezsiniz.
adam sormuş "ben bu plugini bulamadım plugin adı nedir madenci sistemi falan? " sizde cevaplamışsınız "Buraya bakarmısın" diyerek bende plugin kullandığımızı açıkladım şimdi siz bana niye "Anlamakta sorun yaşıyorsunuz galiba" dediniz ? açıklarmısınız lütfen ben skript kullanmadığımızı ifade ettim ? lütfen saygılı olun.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konu güncel +

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl