TasCraft.axitrbilisim.com lRutbe,takas,otoev

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan praeedx1232
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.209

praeedx1232

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhaba arkadaşlar! Serverimiz skyblockdur ve 23/11/2016 tarihinde açılmış ağustosa kadar parası peşin ödenmiştir yani kapancak emekler boşa diye korkmayın
Serverimizde yetkililer çok ilgilidir ve oyuncular arasında samimiyet vardır ve asla ama asla haksızlık yapmazlar.Serverde reklam kesınlıkle yasak direk ban küfüre belli bir süre susturma cezası hilelere ceza işlemi uygulanır.Evet şimdi gelelim en sevdiğim özelliğe serverimizde bir ada oluşturduğunuzda size otomatiğen bir ev veriliyor evin içinde oyuna başlarken lazım olacaklar eşyalar vardır:
ZZpYz3.png

/Warp parakas sistemi vardır burda demır alarak satıyosunuz biraz uğraştırır ama para kasmanında bir yolu tabikii
P0NQaO.png

Serverde Köylü takas vardır P4 set kazma vb. alabilirsiniz takas ederek
ldpENQ.png

Bide Serverimizde her farm yöntemi vardır örneğin golem farmı golem farmından demir kasarsınız demırlerı satarak oyun parası kazanırsınız en kolay para kazanma yolu budur 1 spawner 10m dir
V0NEzB.png

Serverde görev sistemi vardır görev yaparak belli bir para karşılığı rütbenizi alırsınız rütbeye özel kitlerde vardır.
Serverde her gün event yapılmaktadır.
/warp arena da itemleriniz düşmez

İP:TasCraft.AxiTRBilisim.Com

VIP BILGILERI
ldpEnb.png

V0NE4r.png
ARENA
7qdA1N.png

AVCI
r3pEN3.png
SPAWN
1LBNZN.png
Benden bu kadar ALLAHA emanet olun arkadaşlar hepinizi bekliyorum

Konu Düzeni Çöp

alım var mı sımdı gelıom

Konu Düzeni Çöp
Konu Düzeni Yardım İçin
Özele Beklerim...

Hİç Beğenmedim Paket Alıntı

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl