Tasarımı Ve Minecraft I bırakıyorum Görüşmek Üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

Maalesef mc y, bırakmam lazım bazı beni çekemeyen kişiler beni rahat bırakmadıkları ve tasarımlarımın çalıntı oldugunu söledikleri için tasarımıda minecraft ıda bırakıyorum bana destek verten @ZediaphBack ve @YigitReisOffical Bide ByRegular A teşekkürler Öpüldünüz tüm mc-tr​

Bırakmamanı tavsiye ederim alıntı denilse bile aldırma dostum.

2, 3 kişinin lafına bakarak yol alırsan yol kat edemezsin güçlü ve iradeli durman gerekirken forumu bırakıp terk etmen senin zayıf noktan olmuş olur.

İnternette ağzı olan konuşur. Takmamak gerekyor. Forumda gereksiz konu baltalamalarinin önune gecilmeli bence.

@efenikTR19 seninle daha yeni başladık nereye ya 2-3 kişi bişe dedi diye öyle mi oluyorsun sen? bana herkes birşeyler diyor ben bırakıyor muyum benim üzerime oynanmayan oyun kalmadı edilmeyen hakaret kuru iftira kalmadı yemediğim saldırı kalmadı bıraktım mı bırakmadım bırakırsan kaybeden sen olursun hayallerinin peşinden koş bu yollardan geçen herkes bunlarla karşılaşıyor en basitinden Enes Batur bu noktaya gelene kadar adama neler denildi bak şimdi kim laf uzatabiliyor ?

Hiç takma dostum, bırakma boş ver. Sen, sana alıntı yapıyorsun diyenlere hiç aldırma. Seni yıldırmaya çalışıyorlar ve sen buna göz yumuyorsun. Bence bırakma.

“Bu dünyada iki tür insan var. Biri konuşan tür, diğeri de yapan tür. İnsanların çoğu sadece konuşur. Tek yaptıkları budur. Ama sözün bittiği noktada dünyayı değiştirenler, yapanlardır. Yaparken bizi de değiştirirler. Bu yüzden de onları asla unutmayız. Siz hangisisiniz? Sadece konuşuyor musunuz? Yoksa yerinizden kalkıp bir şeyler yapıyor musunuz?”

Diye bir söz vardır. Sadece konuşan kesimi takma. Yoluna devam et dostum :<3:

Sırf tasarımların çalıntı denildi diye bırakacaksan demek ki doğru söylüyorlar ve ağırına gidiyor. Eğer daha iyileri ile karşılarına çıkarsan, laf söyleyemez hale getirirsen kaçmış değil başarmış olursun.

Herkes bırakma demiş de eleştiriyorsunuz :pardon:.
Kalbinden, aklından ne geçiyorsa onu yap kimseyi kafana takma sen

İnsanların sana söylediklerini büyütürsen asla ama asla mutlu olamazsın bunu unutma. Benim de eklentime biri çalıntı demişti hatta konumu sildirtmişti. Bende eklentiyi geliştirerek kendime ait olduğunu bir şekilde kanıtladım sanırım. O "Kodlar çalıntı" diyen arkadaşı bir daha konuma yorum atarken görmedim. Atsın yiyorsa ne diyebilecek ki? Sadede geleyim; İnsanların düşüncelerine göre yaşama bu hayatı, kafana göre takıl yoksa mutlu olamazsın!

Yapmak istediğin işten asla vazgeçme!

Sen ne yaptığını biliyorsan onların ne dediği kimin umurunda! Bence pes etme ve yola devam sana ve tasarımlarına inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl