Tasarımcı olarak PS mi kullanıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WhatIsMyName?

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
13
Merhaba, bildiğiniz gibi PS ücretli bir uygulama çoğu kişi bunu crackli mi kullanıyor yoksa gerçekten satın mı alıyor bunu merak ediyorum. Program olarak Gimp tarzı önerileriniz varsa bu önerilere de açığım.

PS Çoğu İşe Yarıyor Her Konuda Benim Gözümden Biraz Daha Üstün Duruyor Ve Hakkınıda Veriyor Bence O Yüzden Parası Neyse Alıp Öyle Kullanıyorlardır Diye Düşünüyorum

PS Çoğu İşe Yarıyor Her Konuda Benim Gözümden Biraz Daha Üstün Duruyor Ve Hakkınıda Veriyor Bence O Yüzden Parası Neyse Alıp Öyle Kullanıyorlardır Diye Düşünüyorum
Bence kendi fikrimce çoğu kişinin satın aldığını düşünmüyorum.

Tabiki Herkesin Bakış Açısı Farklı Ama Bilmiyorum Ha Crakli Ha Orjinal Arasında Ne Kadar Bir Fark Vardır Bilemem Sonuçta Kullanılıyormu Kullanılıyor

Türkiye'deyiz hocam kimse para verip kullanmıyor %1 i falan almıştır belki de kalanı full crack

Türkiye'deyiz hocam kimse para verip kullanmıyor %1 i falan almıştır belki de kalanı full crack
Aldım ve almanızı önermem acayip pahalı ve bunu veren uygulamalar az daha olsa var crackli kullanmak en mantıklısı

Merhaba, bildiğiniz gibi PS ücretli bir uygulama çoğu kişi bunu crackli mi kullanıyor yoksa gerçekten satın mı alıyor bunu merak ediyorum. Program olarak Gimp tarzı önerileriniz varsa bu önerilere de açığım.
Elbette çoğu kişi crack kullanıyor ancak satın alım yapmanız daha iyi olur. Size tavsiyem öğrenci planı ile Adobe Creative Cloud alın ayda 127₺ ile tüm Adobe uygulamalarına erişebilirsiniz, biz öyle yapıyoruz. Ek olarak beta uygulamalarına erişim hakkı kazanıyoruz.

Adobe creative cloud alıyorum ve helal para kazandığım için gururluyum herkese hayırlı akşamlar :)​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl