Tasarım yüzünden oyunum reddedildi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SayMNK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 533
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SayMNK

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
76
Minecraft
x_kraltr12

Discord:

YavruSteveJobs#8232

dün uraştıgım oyun tasarımı yüzünden reddedildi
Tasarımda ne eksik ve ne yapmam lazım önerilerinizi yorum olarak yazarsanız sevinirim
2020-03-03 19_38_23-Age of CLick.png

Red mesajı->
redmesaj.png

Tasarım demiyelim bence buna. İkonları png olarak kullanmayı deneyin. Fazla büyük tutmamaya çalış. Kırmızı çerceveler yerinede içi dolu yapabilirsiniz birazda opaklığını kısarak yumuşatabilirsiniz.

Tasarım demiyelim bence buna. İkonları png olarak kullanmayı deneyin. Fazla büyük tutmamaya çalış. Kırmızı çerceveler yerinede içi dolu yapabilirsiniz birazda opaklığını kısarak yumuşatabilirsiniz.
Tamamen katılıyorum ve şunu ekliyorum.Genel olarak insanlar köşeli yapıları sevmez.Bu neden ile bence kenarları yumuşatmalısın. Hiç olmaz ise bu görünüme nazaran daha iyi sonuç elde edebilirsin.​

Png yapman lazim daha guzel iconlar eklyebilirsin coook sade duruyor

görüşleriniz için teşekkürler oyunu yeniden yapmaya karar verdim ayrıca çerçeve yerine buton kullanmayı düşünüyorum

Yukarıda olan arkadaşların dediği gibi bir tasarıma deli dolu şeyler sıkıştırırsan değerlendiren kişilerin lincini yaşayabilirsin, dikkatli olmalısın.

2020-03-05 17_10_30-Miner of click.png

remake hali inşallah bu kabul edilir

tasarım kötü olmuş. ve oyun da basite benziyor. ayrıca "buyed" ingilizcede olmayan bir kelime.
yine de ilk oyununa göre iyi olmuş.

kanka tasarım nerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl