Tasarım Yaptırılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cresties

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
90
Merhabalar..

Minecraft sunucu projemiz için website tasarımı yaptırılacaktır..

Konuyla ilgilenen arkadaşları bekliyorum.

Bütçe: 150 TL

Discord: Cresties#2722

İletişime hangi kanaldan geçtiğinizi belirtirseniz daha iyi olur..

Sunucunuz mu var ? yoksa kurmayımı planlıyorsunuz

Tasarım derken, kodlama mı? yoksa site tasarımı mı? tasarım kolay, lakin kodlayacak kişi var mı?

Tasarım yeterli, demo olarak sunarsanız daha uygun olur.

Bu platform üzerinden satın alacak isen '' Onaylı Satıcı '' tagına mevcut olan kişilerden alabilirsin.

Anladığım kadarıyla kendinize özgü bir site istiyorsunuz eğer websend bağlantılı panelli custom bir site istiyorsanız 150tl ile çok üst düzey bişey beklememenizi tavsiye ederim. Bence forumda satılan scriptlere göz atıp o scriptlerdeki tasarımları satıcı ile birlikte özelleştirmenizi tavsiye ederim. Ekstra çok para isteyeceklerini düşünmüyorum.

Anladığım kadarıyla kendinize özgü bir site istiyorsunuz eğer websend bağlantılı panelli custom bir site istiyorsanız 150tl ile çok üst düzey bişey beklememenizi tavsiye ederim. Bence forumda satılan scriptlere göz atıp o scriptlerdeki tasarımları satıcı ile birlikte özelleştirmenizi tavsiye ederim. Ekstra çok para isteyeceklerini düşünmüyorum.
Teşekkürler.

Evet dediğiniz gibi kendi yazılımımı geliştirmek istiyorum fakat web tasarımda iyi değilim bu yüzden tasarımcı arkadaş arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl