Çözüldü TASARIM ÖNERİSİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CengizTate

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
181
Discord İzni
Minecraft
CengizTate

Discord:

cngtate

Merhaba arkadaşlar, bu konuyu açmadan önce çok düşündüm fakat aklıma bir şey gelmeyince açma kararı aldım.
Bir satış takı açıyorum bu takımda Minecraft Eklentileri, Paketleri, Haritaları ve tasarım hizmeti sunmayı planlamaktayım. Ayrıca isminin kapsamlı olmasından dolayı zamanla diğer oyunlar içinde hizmet vermeyi düşünmekyeyiz ( İsim Değişebilir ).

Sizce ne gibi bir logo yaptırabilirim?

Merhaba arkadaşlar, bu konuyu açmadan önce çok düşündüm fakat aklıma bir şey gelmeyince açma kararı aldım.
Bir satış takı açıyorum bu takımda Minecraft Eklentileri, Paketleri, Haritaları ve tasarım hizmeti sunmayı planlamaktayım. Ayrıca isminin kapsamlı olmasından dolayı zamanla diğer oyunlar içinde hizmet vermeyi düşünmekyeyiz ( İsim Değişebilir ).

Sizce ne gibi bir logo yaptırabilirim?
Merhabalar şahsen satış takımınızın adına özel baş harflerden oluşan bir logo yaptırabilirsiniz.

M yani çok iyi olacağını sanmıyorum en fazla ne yapılabilirki ?

M yani çok iyi olacağını sanmıyorum en fazla ne yapılabilirki ?
Net bir fikriniz yok ise, tasarımcıya vizyon & misyon ve hedeflerinizden bahsederek onun canlandırmasını rica edebilirsiniz. Diğer arkadaşın da dediği gibi harf üzerine misyoner çalışmalar daha kapsamlı olabilir. Bunun haricinde göz atıldığı zaman ilgi çekmesi için renk tonlamaları da uyumlu olursa, satışını yapacağınız ürünlerin kataloglarında kullanırken alıcıya daha iyi geçecektir diye düşünüyorum. Alternatif olarak, ikonik logolara göz gezdirebilir, görerek daha net fikir elde edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl