Çözüldü tasarım nasıl yapılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erenslslsl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 209
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erenslslsl

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
28
arkadaşlar aşağıdaki resimdeki gibi tasarımları nasıl yapıyoruz bilen varmı

2025-05-03_22.19.20.webp

veya hangi uygulama sayesinde yapılır bilen varsa yardımcı olurmu teşekkürler

Aseprite dan Yapabilirsin. Plugin Olarak da Itemsadder Kullanman Gerekiyor. Ama Eğer Çok Tasarım Yapamıyorum dersen Ve Bütçenizde Var ise Tasarımcı Tutup Yaptırabilirsin

Aseprite dan Yapabilirsin. Plugin Olarak da Itemsadder Kullanman Gerekiyor. Ama Eğer Çok Tasarım Yapamıyorum dersen Ve Bütçenizde Var ise Tasarımcı Tutup Yaptırabilirsin
tamamdır teşekkürler

ItemsAdder ile nasıl sunucu logo resmini ekleyip scoreboarda emoji koyabiliyorsanız bu da aynı mantık düz png bunlarda. sadece npcnin üstüne koymuş.

ItemsAdder ile nasıl sunucu logo resmini ekleyip scoreboarda emoji koyabiliyorsanız bu da aynı mantık düz png bunlarda. sadece npcnin üstüne koymuş.
teşekkürler ben resimdeki tasarımı yapmak için en kolay şekilde hangi uygulama kullanılabilir biliyormusunuz

teşekkürler ben resimdeki tasarımı yapmak için en kolay şekilde hangi uygulama kullanılabilir biliyormusunuz
yani hiçbir bilgin yoksa canva kullanabilirsin direkt .
eğer bilgin var ve 3d birşey istiyorsan c4d (vray den çıktı alın ) veya blender dan render alıp ; photo shop tan birleştirme ve iyleştirmeleri yapabilirsin.

yani hiçbir bilgin yoksa canva kullanabilirsin direkt .
eğer bilgin var ve 3d birşey istiyorsan c4d (vray den çıktı alın ) veya blender dan render alıp ; photo shop tan birleştirme ve iyleştirmeleri yapabilirsin.
anladım tamam teşekkürler konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl