Sensei ''C''
Pixel Arter and Pixel Animator.
- Elmaslar
- 568
- Minecraft
- SenseiMC
Discord:
Sensei#7806
Sensei#7806
Corrsy#7006
Sensei#7806
Teşekkürlerrr :)1. sayfa güzel
2. sayfa en alttaki rigin yanındaki 5 geni 6 gen yapabilirsin. Daha düzgün bir rig kullanabilirsin.
3. görseller yazısının arkasına uzun yatay dikdörtgen koyabilirsin.
küçük bir hata: şu sayfa sayısını gösteren yuvarlakların üstüne çizdiğin yuvarlak varya onun pixelini arttır kötü gözüküyor
Bu arada tasarım mükemmel olmuş ellerine sağlık çok beğendim :)
The_Sepultura#8776
Tasarım güzel olmuş fakat arkadaşında dediği gibi o yuvarlaklar biraz kötü durmuş.Onun dışında 10/8 tasarım..
Tasarım hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 194912Ekli dosyayı görüntüle 194913Ekli dosyayı görüntüle 194914
Sensei#7806
TeşekkürlerTasarım güzel olmuş fakat arkadaşında dediği gibi o yuvarlaklar biraz kötü durmuş.Onun dışında 10/8 tasarım.
cnsrc
Sensei#7806
Font önerin var ise alabilirim :)Font seçimini farklı hale getirebilirsin gibi. Nedense font zayıf kalmış gibi hissettiriyor, ya da bana öyle geliyor.
cnsrc
Şu sıralar bu tarz tasarım gördüğümde aklımda ilk canlanan font Phonk oluyor (Font önerin var ise alabilirim :)
Sensei#7806
teşekkürlerr, önerini dikkate alacağımŞu sıralar bu tarz tasarım gördüğümde aklımda ilk canlanan font Phonk oluyor () bi' deneyebilirsin bence ama olmazsa da daha iyi bir alternatif yok ne yazık ki aklımda.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
EMİR#6163
kashiandwazaki
Tasarım trendlerine oldukça hakim gibisin göz zevkini de sevdim daha önce bilmiyordum ilgili olduğunu nerden geliyor bu tasarım ruhu ?Şu sıralar bu tarz tasarım gördüğümde aklımda ilk canlanan font Phonk oluyor () bi' deneyebilirsin bence ama olmazsa da daha iyi bir alternatif yok ne yazık ki aklımda.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sensei#7806
Bahsettiğiniz tasarımların linkini atabilir misiniz? Teşekkür ederim.Forumda ve diğer platformlarda bulunan birbirinden farklı 3 4 tasarımın karması gibi hissettirdi yinede başarılar dilerim.
Corrsy#7006
Hocam @AsinPW telif atarsa ?Şu sıralar bu tarz tasarım gördüğümde aklımda ilk canlanan font Phonk oluyor () bi' deneyebilirsin bence ama olmazsa da daha iyi bir alternatif yok ne yazık ki aklımda.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!