Tasarım hakkında yorumlarınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AsinPW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 868

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

Resim 1

1.PNG

Resim 2

2.PNG

Resim 3 (footer)

3.PNG

Resim 4 (giriş yap)

4.PNG

*Navbar'daki HiveMC logosu ileri geri doğru hareketlidir.
**En üstteki ve en alttaki resimler gif halinde, hareketli resimlerdir. Panelden isteğe bağlı olarak değiştirilebilecek.
***Table başlıklarında ve bazı yerlerde yazı parlatıldı.
****Sunucu isimleri, ip adresleri, duyurulara vs. takılmayın hepsini deneme amaçlı yaptım.
*****Resimler ekran alıntısı aracı ile alındığından dolayı kalitede düşüş olmuş olabilir.

İlk 2 resime benzer tasarım gördüm. İsmini şuan hatırlamıyorum ama bir Türk sunucusunda kullanılıyor sanırım. Dediğim siteyi bulursam link olarak eklerim.

Tasarıma gelecek olursak; Bana göre boş bir tasarım olmuş, ana sayfa da haber yazıları eşit değil. Footer kısmı ile ana tasarım arasında çok fark var. Bu da kötü gözükmesine yol açmış. Giriş yap kısmına gelecek olursak, çok basit gözüküyor. Umarım dahada geliştirirsin kendini.

Merak ettiğim bir şey var, html ve css kullanarak mı yaptın? yoksa photoshop veya benzeri araç kullanarak mı?

Karanlıkı bir tema fakat güzel..

İlk 2 resime benzer tasarım gördüm. İsmini şuan hatırlamıyorum ama bir Türk sunucusunda kullanılıyor sanırım. Dediğim siteyi bulursam link olarak eklerim.

Tasarıma gelecek olursak; Bana göre boş bir tasarım olmuş, ana sayfa da haber yazıları eşit değil. Footer kısmı ile ana tasarım arasında çok fark var. Bu da kötü gözükmesine yol açmış. Giriş yap kısmına gelecek olursak, çok basit gözüküyor. Umarım dahada geliştirirsin kendini.

Merak ettiğim bir şey var, html ve css kullanarak mı yaptın? yoksa photoshop veya benzeri araç kullanarak mı?
İlk olarak dediğin tasarımı candycraft kullanıyor. Tasarım zaten internette yabancı sayfalarda rahatça bulunuyor.

Haber yazıları eşit ancak resimler ve butonlar yan olduğundan dolayı eşit değil gibi gözüküyor. Başta banada öyle gelmişti :D Giriş yap kısmınıda fazla abartmadan sade bir tasarım yapmaya çalıştım. Bence fazla gereksiz süslemelere gerek yok.

Photoshop kullanmadım. Zaten canım sıkıldı bir şeyler yapayım diye başladım ne amaçla kullanacağım belirsiz.

çok karanlık olmuş bence, başarılar kanki

Güzel bir tasarım. Başarılar dilerim ?

Çok farklı olmuş diğer web tasarımlara göre ben beğendim güzelmiş

diğerlerine nazaran uygun fiyatlı olursa alırım hoşuma gitti. başarılı

Tasarım Çok Hoş Biyerde Görmüştüm Sanki Fakat Fiyatta Arkadaşlar Biraz Sorun Yaşayacak Gibi :D

Tasarım Çok Hoş Biyerde Görmüştüm Sanki Fakat Fiyatta Arkadaşlar Biraz Sorun Yaşayacak Gibi :D
Yukarıda yazmıştım, dediğiniz sunucu candycraft.net. Tasarım internette yabancı sitelerde rahatlıkla bulunur, önemli olan bunu düzenleyip minecraft site tasarımı haline getirip php kısımlarına başlamaktır :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl