Hyperrz
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 19
- Minecraft
- Hyperrz,DeadKat,Hyperrzx
Discord:
๖̶̶̶ζ͜͡?????? ⚝#0001
๖̶̶̶ζ͜͡?????? ⚝#0001
on break of cobblestone:
chance of 10%:
execute console command "mm items give -s %player% İTEMADI SAYISI"
๖̶̶̶ζ͜͡?????? ⚝#0001
nedense çalışmadı aslında discord üzerinden mesajıma baksan sana bi kaç soru daha sormak istiyorum ama bu skript çalışmadıO itemin özelliklerini söyler misiniz ? Özellikler: ismi , loresi , enchantları
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Kod:on break of cobblestone: chance of 10%: execute console command "mm items give -s %player% İTEMADI SAYISI"
Sanırım kod ile verilebiliyormuş.
Discorddan destek veremiyoruz.nedense çalışmadı aslında discord üzerinden mesajıma baksan sana bi kaç soru daha sormak istiyorum ama bu skript çalışmadı demir elmas altın veriyor
๖̶̶̶ζ͜͡?????? ⚝#0001
evet bunu ayarladım eminim hatta sizin 2019 da yaptığınız op skyblock üzerinde deniyorum çalıştıramadım bu arada o op skyblocktada bug varmış haberiniz olsun kitleri yere attıp taş kırınca kit geri geliyorDiscorddan destek veremiyoruz.
execute console command "mm items give -s %player% İTEMADI SAYISI"
Burayı ayarladınız değil mi ?
Kayra#3280
Discord Kayra#3280 ulaşabilirseniz seve seve yardımcı olurum.evet bunu ayarladım eminim hatta sizin 2019 da yaptığınız op skyblock üzerinde deniyorum çalıştıramadım bu arada o op skyblocktada bug varmış haberiniz olsun kitleri yere attıp taş kırınca kit geri geliyor
๖̶̶̶ζ͜͡?????? ⚝#0001
teşekkür ederim konu kilitDiscord Kayra#3280 ulaşabilirseniz seve seve yardımcı olurum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!