Bulundu Taş Jeneratörü [yükseltmeli] [kırıktaş değil]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jeneratörlere bunu da ekler misin?

Kod:
  tasjeneratorfull:
    blocks:
    - STONE:100.0
    permission: ''
    unlock_islandLevel: 0
ve mümkünse oyuncuların jeneratörlerini kırma. Bazen oyuncuların jeneratörlerini kırınca full yetkin olduğu için onların jeneratörlerine etki edebiliyor.
bunu yerıne skript neden kullanmadınız?

Jeneratörlere bunu da ekler misin?

Kod:
  tasjeneratorfull:
    blocks:
    - STONE:100.0
    permission: ''
    unlock_islandLevel: 0
ve mümkünse oyuncuların jeneratörlerini kırma. Bazen oyuncuların jeneratörlerini kırınca full yetkin olduğu için onların jeneratörlerine etki edebiliyor.
Hayır O Anlamda Değil Cobblestone Generatörde de Oluyor Ne Yapmalıyım ?

Merhaba;

> Bana Taş Jeneratörü Plugini/Skripti Lazım
> İstediğim Şey
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Plugini Gibi Fakat
> Yükseltmeli ve Taş İçin Geçerli Olacak Eski Bir Sunucuda Görmüştüm
Not: Taş Jeneratöründen Arada Zümrütler Çıkacak Anlamayanlar için Son Bir Tekrar

Umarım Bana Yardımcı Olabilirsiniz...
Taş jeneratör den kastınız şu eggwars da olan demir jeneratörleri gibi bir şey mi ?

Taş jeneratör den kastınız şu eggwars da olan demir jeneratörleri gibi bir şey mi ?
Hayır Bildiğimiz Taş Jeneratör Su Lav Falan Ama Menüden Satın Alıp Geliştirenlerin Adasında Taş Jeneratörlerinden Zümrüt Ore Çıkacak Gibi Umarım Anlatabilmişimdir

Eğer atılan skriptleri beğenmemişsen yapamazsın kardeşim benim daha farklı birşey, customoregen configiyle yaptım, yükseltme kaldı diyorsan açtığım konuya bakabilirsin, ücretsiz bir şekilde yükseltme skripti paylaştım 3 çeşit var konuyu incelersen anlarsın detaylı olarak. Bu arada arkadaşların dediğini gibi harbiden eklenti beğenmiyorsun. CustomOreGen den başka çaren yok, bak benim konuma güzelleştir o olayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl