Çözüldü Tartışmasız en iyi anti cheat plugini hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vearthx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 351
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vearthx

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
Emektar
Sunucu Sahibi
Elmaslar
238
Discord İzni
Minecraft
Vearthx

Discord:

vearthx

Bende spartan da var vulcan plugini ve configi de fakat hala bir sonuca varamadım. Tavsiye edilen tartışmasız en sağlam hile koruma plugini hangisi?

vulcan + grimac çöptür bununla birlikte intave en iyi çözümdür

Sunucu sürümüne göre değişir, 1.9 ve eski sürümlerde Intave Polar Karhu vb. kullanılır, daha üst sürümlerde bunlar kullanılmaz, Spartan dünyanın en çöp anti hilesidir direkt silmeni tavsiye ederim, Anti hileler hiçbir zaman combolanmak için tasarlanmaz, mükemmel ayarlasan bile her zaman biri birinin ötesine geçmeye çalışır çakışır ve lag oluşur, Vulcan kendi başına gayet yeterli doğru ayarlarsan fakat her anti hilenin de zayıf noktaları var, lag sorun değil ben combolayacağım diyorsan Vulcan + Grim yapabileceğin en iyi seçenek ama yine dediğimiz gibi configlerini iyi ayarlaman lazım configi ayarlanmamış bir anti hile her zaman bypasslanır discordlarında konuşa konuşa config yardımları alabilirsin, vulcan + grim combosunda Vulcanın hareket checklerini kapatman lazım, bu kombo yapılabilecek en iyisi günümüzde, Polar en iyi pvp odaklı anti hiledir pvpde diğer AC'leri tekler, sunucun çok büyükse onu almaya çekinme derim

Son düzenleme:
Sunucu sürümüne göre değişir, 1.9 ve eski sürümlerde Intave Polar Karhu vb. kullanılır, daha üst sürümlerde bunlar kullanılmaz, Spartan dünyanın en çöp anti hilesidir direkt silmeni tavsiye ederim, Anti hileler hiçbir zaman combolanmak için tasarlanmaz, mükemmel ayarlasan bile her zaman biri birinin ötesine geçmeye çalışır çakışır ve lag oluşur, Vulcan kendi başına gayet yeterli doğru ayarlarsan fakat her anti hilenin de zayıf noktaları var, lag sorun değil ben combolayacağım diyorsan Vulcan + Grim yapabileceğin en iyi seçenek ama yine dediğimiz gibi configlerini iyi ayarlaman lazım configi ayarlanmamış bir anti hile her zaman bypasslanır, vulcan + grim combosunda Vulcanın hareket checklerini kapatman lazım, bu kombo yapılabilecek en iyisi günümüzde, Polar en iyi pvp odaklı anti hiledir pvpde diğer AC'leri tekler, sunucun çok büyükse onu almaya çekinme derim
Spartanı aldığım güne lanet girsin. Vulcanı kullanıyorum zaten şuanda, ve de paralı olarak özel ayarlanmış configi var 13$ şuan onu kullanıyorum. Ek olarak kendimce ayarda çektim içerisinde. Şuan fazla baş ağrıtmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl