TARTIŞMA | Sizce en özgün minecraft sunucusu hangisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım tek ama tek örneği Projects ve Tartarus craft
Projects hypixel de bulunan bir kaç özelliğe benzer özellik eklediği için özgün olmuyorsa lütfen paket yaparken alt yapılarınıza bir çok sunucunun kullandığı özellikleri eklemeyin kötülemek veya saçmalamak isteyen her türlü kıl bulur. Tartışmalara da dahil olmak istermiyorum.

@ilkerisci :) Aynı kafadayız yıllardır seviliyorsun kardeşim. <3
Sen de reis

Hiçbir özgün sunucu yok. Herkes kimden ne görüp beğendiyse onu sunucusuna ekleyip özel sistemimiz diyor,üstüne haklı çıkmak için çaldığı adamı suçlayıp adam haklı çıkıyor. bekliyoz hala adam gibi biri sw aççakmı diye (türkiye geneli söylüyorum)

Hiçbir özgün sunucu yok. Herkes kimden ne görüp beğendiyse onu sunucusuna ekleyip özel sistemimiz diyor,üstüne haklı çıkmak için çaldığı adamı suçlayıp adam haklı çıkıyor. bekliyoz hala adam gibi biri sw aççakmı diye (türkiye geneli söylüyorum)
Evet Özgün sunucu olsa zaten bu kadar gereksiz sunucu olmazdı herkes hevesden açıyor batıyor tekrar açıyor sunucuları oyuncak'a çevirdiler

Evet Özgün sunucu olsa zaten bu kadar gereksiz sunucu olmazdı herkes hevesden açıyor batıyor tekrar açıyor sunucuları oyuncak'a çevirdiler
yarısı heves için yarısıda para kazanmak için

Hiçbir sunucu özgün değil kendi düşüncem

bence play.turkmc.xyz ama bence

Moderatör tarafından düzenlendi:
Bence LegendCraftTR Ydi

Forumda son zamanlarda özgün olan tek sunucu benim gözümde @Inxity'nin sunucusu olan Treas

Hypixel (Özellikle Skyblock) adamlar 1.8de kendi maden sistemlerini kodladılar yada başka yeni sürüm sunuculara yer vericeksek originrealms gayet özgün bir sunucu.DestinyMCnin stoneblock sunucusu çok üst düzey makineler içeriyor ve bu 2 sunucuda bunları sadece texturepack ve plugin kullanarak yapıyor.son olarak yazmayı unutmuşum WYNCRAFT minecraftı tamamen değiştiren bir rpg sunucusu. Bunlar hepsi kendi alanında çok özgün sunucular ama aralından birini seçmem gerekirse WYNCRAFT ile Hypixeli 1. seçerdim

Özgünlüğü popülarite ile ölçersek, özgün sistemler ve fikirlerle gelip sadece alıştığını oynayan kanser bir kitle yüzünden gün yüzü görmeden kapanıp gitmiş çok sunucu var. Bu konuda sunucu sahiplerini, eklenti paketleri ve eklentiler ile uğraşanları, bu sistemleri hesaplayıp - planlayıp sunmaya çalışan arkadaşları suçlamamak veya baltalamamak gerekiyor.

Kaldı ki kitle gerçekten gün geçtikçe daha da küçülüyor. Her gün yeni bir çoluk çocuk türüyor, yeni şeyler deneyip tecrübe kazanmak isteyen onca insanı yoruyor, bitiriyor, baltalıyorlar. Neredeyse herkes oynamak için değil de eksiklik, noksanlık bulup eleştirmek için sunucuya " şöyle bi' " giriyor. Saçma sapan bir şekilde herkese saldırmaya kalkışan keçkırları unutmamak lazım. Hiç bir şey ilk çıktığında kusursuz ve mükemmel olmuyor.

Öte yandan, dediğim gibi. Oyuncu kitlesi alıştığını istiyor. Şanslılarsa, özgün sistemler getiren arkadaşları kaliteli arkadaşlar takip ediyor, çekirdek bir kitle yıllarca devam ediyor.

Bu konuda ki fikrim veya oyum ise Projects adına olur. Her ne kadar konu altında ısrarla Projects'i irdeleyen arkadaşlar da olsa öznel düşünce istenmiş bir konuda yargılarcasına eleştirmek yanlış. Zira hala pek çok 1.16+ survival sunucu Projects'in getirdiği mantıktaki fikirleri kullanmakta. Bu gerçeği de unutmamak lazım.

Taktirden ziyade, taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir arkadaşlar. Daha üstünü de yazmama gerek yok artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl