TARTIŞMA | Sizce en özgün minecraft sunucusu hangisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xCraweL

Java Bukkit
Emektar
Sunucu Sahibi
Elmaslar
159
Minecraft
xCraweL

Discord:

xcrawel

1637270902802.png
Merhaba! bildiğiniz gibi günümüzde çok hoş sunucular var fakat bunların hangileri özgün?
Haydi günümüzün en özgün sunucusu hangisi tartışalım.​

En özgün sunucu mu? Biraz daha beklersek hepimiz göreceğiz sanırım. ?

Tabikide projects.

mcadventuretime herkes normal skyblock serveri açarken galaktik skyblock düşüncesi çok yaratıcıydı ve zamanında çok popüler olmasını sağladı

mcadventuretime herkes normal skyblock serveri açarken galaktik skyblock düşüncesi çok yaratıcıydı ve zamanında çok popüler olmasını sağladı
Kesinlikle katılıyorum skyblock olarak MC-AT'yi unutmamak gerekiyor.

Son düzenleme:
Bayaa özgün knk logo falan eşi benzeri görülmemiş PANODBASIODBSAOD
Sunucu içerisinde bulunan sistemleri daha önce bir sunucuda gördün mü? Ki sunucunun konu tasarımında bulunan özellikler eski sunucudan kalma, şu an açacağımız sunucunun türünü daha önce yapan bir sunucu yok.

Ayrıca bize özgün değil deyip Projects'e özgün demen ayrı trajikomik. Şu an bile sunucusuna girip baktığınızda sunucunun büyük bir kısmı Hypixel Skyblock'tan esinlenme.

Özgün sunucu diye sorunca Projects demeleri beni güldürdü çünkü adamların yaptığı tek şey Hypixel Skyblock takı özellikleri başka oyunlara eklemek ve bu konunun sadece Projects i övmek için açıldığını düşünüyorum ve ilk başta projects diyenlerin hepsi muhtemelen Projects ekibinden veya oranın arkadaşları. Project özgün değilki knk, Aslında şu anda Türkiye'de ki sunucuların %98 i bir yerden özentilik yapıyor buna ise güncelleme ve özgünlük diye paylaşıyorlar komik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl