TARTIŞMA l Minecraft sunucusu açmak ne kadar mantıklı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam web script leaderos 500tl webhosting 5 10 tl bir şey onu dahil etmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Reklam ücretlerini kitlesi olan 2-3 tane youtubere versen başlangıç için +30 online alırsın, bu da tahmini 500tl civarı bir oyuna uğraşacaksan sıfırdan min. 1 ay uğraşmalısın ki bütün detayları yapabilesin aceleye getirmeye hiç gerek yok makine konusunda ise r9 3900x 16 ram ana makine + bungee lobi çakma lobi makinesi için r9 3900x 16 ram makine yeterli olacaktır bu da aylık 800 tl civarı, tasarım ücretlerine de aylık 350tl civarı gayet kaliteli olacaktır. 2200 civarına bu işi en basit ayarlarda halledersin tabii ilk bir iki ay kazandığın paranın bir çoğunu reklama vermen çok iyi olacaktır.
er.png
ber.png

Hocam 50 onlineye kadar 8 gb sunucu daha ideal gider ki 16 gb sunucuya 800 tl dedin 1-2 siteye baktım bulamadım yukarıdaki fotoğrafı batihosttan aldım 2019 da baya kullanılıyordu şimdi bilmiyorum(Firma ismi vermek yasaksa kaldırırım.). Ben ilk açtığında o kadar para yatırılmasına biraz karşıyım 500 tl web script falan 100-150 tl ye falan da bulabilirsin. Aslında bakarsan ben Türkiyede sunucu açılmasına karşıyım. Türkiye sunucusunda kazanacağın parayı avrupa sunucusu açarak veya başka bir ülkede açarak daha fazla para kazanabilirsin. Türkiyede oyuncu toplamak çok zor. Adam tanıyorum 4-5 youtubere reklam verdi sunucusu 30-40 geçmiyor ki iyi sayı ama youtuberlerin izlenmesini görünce pek içime sinmiyor. Atıyorum ben rusyada sunucu açıcam bu ülkede reklam yapıp oyuncu çekmek çok kolay o yüzden reklam işinden içim rahat. Yanlış anlamayın sizi kötülemiyorum yada başka bir şey ima etmeye çalışmıyorum bana biraz saçma geliyor Türkiyede sunucu açmak bi de o çocukca bir birilerine saçma sapan atıp tutan sunucuları görünce gülüyorum. Abi adamın sunucusu 200+ görüyor yaptığı sunucuyu 2 güne tek başıma yaparım emek verilmemiş sunucu. Tecrübelerime dayanarak bu sunucuların maximum bak oda maximum 1 yıla kadar dayanacağını ön görüyorum. Konu buraya nasıl geldi ben de bilemedim biraz içimi dökmek istedim iyi günler hocam

Ekli dosyayı görüntüle 217729Ekli dosyayı görüntüle 217730
Hocam 50 onlineye kadar 8 gb sunucu daha ideal gider ki 16 gb sunucuya 800 tl dedin 1-2 siteye baktım bulamadım yukarıdaki fotoğrafı batihosttan aldım 2019 da baya kullanılıyordu şimdi bilmiyorum(Firma ismi vermek yasaksa kaldırırım.). Ben ilk açtığında o kadar para yatırılmasına biraz karşıyım 500 tl web script falan 100-150 tl ye falan da bulabilirsin. Aslında bakarsan ben Türkiyede sunucu açılmasına karşıyım. Türkiye sunucusunda kazanacağın parayı avrupa sunucusu açarak veya başka bir ülkede açarak daha fazla para kazanabilirsin. Türkiyede oyuncu toplamak çok zor. Adam tanıyorum 4-5 youtubere reklam verdi sunucusu 30-40 geçmiyor ki iyi sayı ama youtuberlerin izlenmesini görünce pek içime sinmiyor. Atıyorum ben rusyada sunucu açıcam bu ülkede reklam yapıp oyuncu çekmek çok kolay o yüzden reklam işinden içim rahat. Yanlış anlamayın sizi kötülemiyorum yada başka bir şey ima etmeye çalışmıyorum bana biraz saçma geliyor Türkiyede sunucu açmak bi de o çocukca bir birilerine saçma sapan atıp tutan sunucuları görünce gülüyorum. Abi adamın sunucusu 200+ görüyor yaptığı sunucuyu 2 güne tek başıma yaparım emek verilmemiş sunucu. Tecrübelerime dayanarak bu sunucuların maximum bak oda maximum 1 yıla kadar dayanacağını ön görüyorum. Konu buraya nasıl geldi ben de bilemedim biraz içimi dökmek istedim iyi günler hocam
Görsele bakarak bu yorumu yapıyorum metninizi okumadım kusura bakmayın. Hosting olarak kesinlikle keyubu'yu öneriyorum birçok kişi gibi.

Görsele bakarak bu yorumu yapıyorum metninizi okumadım kusura bakmayın. Hosting olarak kesinlikle keyubu'yu öneriyorum birçok kişi gibi.
bende keyubu taraftarıyım hocam ama Rabisu'da aklımdan geçmedi değil

bende keyubu taraftarıyım hocam ama Rabisu'da aklımdan geçmedi değil
Rabisu'da kullandım yine de keyubu öneriyorum. Rabisu kullandığım zaman iade için uğraştırmıştı sinirim bozulmuştu.

Diğer hesaptan geldim. Ben batihost kullandım 1 yıl kadar ve hala hesabım duruyor hiç kimse Azerbaycandan ödeme kabul etmezken Erkan abi kabul etmişti. Ama reklam bakımından keyubu daha çok olağan sağlıyor alıcılarına

Diğer hesaptan geldim. Ben batihost kullandım 1 yıl kadar ve hala hesabım duruyor hiç kimse Azerbaycandan ödeme kabul etmezken Erkan abi kabul etmişti. Ama reklam bakımından keyubu daha çok olağan sağlıyor alıcılarına
Ayrıca sitemin mysql bağlantılarını falan hepsini onlar yapmıştı

Motivasyonun varsa az oyuncu da girebileceğini göz önünde bulundurarak açmalısın çünkü ilk aylarda verdiğin para boşa gidebilir

ne sunucusu açtığınıza bağlı hazır paketlerle sunucu açarsanız pek bir manası olmaz ama size özgü bir fikir ile güzel bir sunucu yapıp reklam verirseniz iyi para kazanabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl