Bulundu Tarım Alanı Plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 748141

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhabalar MC-TR kullanıcıları,

Minecraft sunucum için tarım alanı adlı sistemi yapacağım, biliyorsunuz artık klasikleşmiş ve vazgeçilmez bir sistem haline gelmiş durumda. Çevremdekilerin bana söylediği bir tek eklenti var bu da Block-Regen. Fakat Block-Regen adlı eklentinin gerek world guard desteği, gerek configinin gereksiz şekilde hata basması beni bu eklentiden soğuttu diyebilirim. Spawn alanında alternatif olarak kullanılacak ücretsiz bir tarım alanı sistemi yapılacak eklenti arıyorum görüşlerinizi bekliyorum.

Ben Block-Regen eklentisini kullanıyorum sunucumda bir sorun yok, umarım işinize yarayan eklentiyi bulursunuz, İyi Forumlar dilerim.

Minexregen free versiyonu ekleme imkanı veriyor 5 taneye kadar ve nerdeyse herşeyi süresine kadar ayarlıyabiliyonuz tavsiye ederim

Ben Block-Regen eklentisini kullanıyorum sunucumda bir sorun yok, umarım işinize yarayan eklentiyi bulursunuz, İyi Forumlar dilerim.
belkide ben yapamadım, eklenti konusunda yardımcı olma şansınız var mı discord üzerinden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl