Tanışma Faslı - Selamlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Batuhan Yenidogan

once upon a time
Emekli
Elmaslar
1.558

Discord:

Batuhan Yenidogan#6666

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi aranıza yeni katılmış bir yetkiliyim ve çoğunuz eminimki beni tanımıyor. :) Adım Batuhan , eskiden minecraft geçmişim olsada şu anda hiç oynamıyorum ve pek bir bilgim yok diyebiliriz.First Person Shooter oyunlara merakım var daha çok ancak oyunları denemeyi seviyorum.Bu güne kadar çok oyun oynadım denemekten sıkılmayan ve herkese şans veren biriyim.Hiç acımasız olamadım maalesef :/

Evet benden bu kadar yeterli sanırım sizin bana sormak istediğiniz sorular varsa comment yani yorum olarak belirtebilirsiniz.Hiçbir sorunuzu cevapsız bırakmayacağımı düşünüyorum aşırıya kaçılmadıkca :) Hepinize iyi forumlar arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi aranıza yeni katılmış bir yetkiliyim ve çoğunuz eminimki beni tanımıyor. :) Adım Batuhan , eskiden minecraft geçmişim olsada şu anda hiç oynamıyorum ve pek bir bilgim yok diyebiliriz.First Person Shooter oyunlara merakım var daha çok ancak oyunları denemeyi seviyorum.Bu güne kadar çok oyun oynadım denemekten sıkılmayan ve herkese şans veren biriyim.Hiç acımasız olamadım maalesef :/

Evet benden bu kadar yeterli sanırım sizin bana sormak istediğiniz sorular varsa comment yani yorum olarak belirtebilirsiniz.Hiçbir sorunuzu cevapsız bırakmayacağımı düşünüyorum aşırıya kaçılmadıkca :) Hepinize iyi forumlar arkadaşlar
1 konuyu keşke tanışma muhabete acaydın 2 selamun aleyküm :D 2 günde yönetici oldun helal olsun huhu :D

Teşekkür ediyorum dostum 2. olarakta dikkate alındı. :)

Hayırlı Olsun.
Bende Gökhan oyun oynamayı severim java ve builderlikle ara sıra keyfime göre ilgileniyorum genellikle strateji tarzı oyunlar ilgi alanım.

Teşekkür ediyorum Gökhan kardeşim total war , age of tarzı diyebiliriz yani değilmi ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl