tekrardan
RasyonelistBey#3144
Anlamasaydın farkına bile varmazdın xD
donsuzturk
Anlamadığın bir şeyin sonuna gülücük koymak mı :) Kral hareket, tekrardan hoş geldin...Ne demeye çalışıyorsun? Foruma yeni katılan biri için tekrardan hoşgeldin ifadesini kullanmak ne kadar mantıklı bilemedim. O yüzden sordum. Problem mi var?
Anlamadığın bir şeyin sonuna gülücük koymak mı :) Kral hareket, tekrardan hoş geldin...
herkes zaten en kötü 18 yazar o da max 18dir 33 yazdığına bakma. İyi geldin hoş geldin de başlangıcın bile yanlış.Umarım ironidir, yoksa gerçekten ayıp yaptığın.
Ekli dosyayı görüntüle 141815
zamanın gelmiş senin amcacım.
donsuzturk
Belki de arkadaş eski ne biliyorsun? ?herkes zaten en kötü 18 yazar o da max 18dir 33 yazdığına bakma. İyi geldin hoş geldin de başlangıcın bile yanlış.
1: neden durduk yere bir anda skripte yöneliyorsun
2: daha hiçbir şey öğrenmeden neden satış yapmak istiyorsun
3: takımlara geleni geçeni alıyorlar "gelbilir miyim" de tabi ki derler. hiçbirisi "gelmeniz halinde size şunları sunabiliriz" vesaire demez onlar için ürün çıkar falan yeter. yoldan geçeni alıyorlar sonra kavga edip çıkıyorlar. sende o kervana katılırsın yakında zamna geçtikçe anlarsın dediğimi
eski ve mantıklı adam "takıma nasıl girilir" demez zaten yeterince iyiyse her takım teker teker gider ona veya çok çok çok daha iyiyse kendi başına satış yapar veya kendi takımını işletir. yeterince eski adam da sadece skriptle kalmaz veya direk skripte yönelmez çünkü eskiden skript diye bir alet yoktu. yani eski olma ihtimali 0. eskiyse bile sadece oynayıcıdır. profil fotoğrafının hakkını vermen lazımBelki de arkadaş eski ne biliyorsun? ?
donsuzturk
Ah pardon, benim eski derken yeni sayfa açmak isteyen biri demek istediğimi anlamadın ve burada profil resmimin hakkını veremeyen ben oldum. Özür dilerim kusura bakma...eski ve mantıklı adam "takıma nasıl girilir" demez zaten yeterince iyiyse her takım teker teker gider ona veya çok çok çok daha iyiyse kendi başına satış yapar veya kendi takımını işletir. yeterince eski adam da sadece skriptle kalmaz veya direk skripte yönelmez çünkü eskiden skript diye bir alet yoktu. yani eski olma ihtimali 0. eskiyse bile sadece oynayıcıdır. profil fotoğrafının hakkını vermen lazım
1) Kendi çapımda zaten yapıyordum skripti kısa zaman önce başladım zaten. Bakalım duruma göre.herkes zaten en kötü 18 yazar o da max 18dir 33 yazdığına bakma. İyi geldin hoş geldin de başlangıcın bile yanlış.
1: neden durduk yere bir anda skripte yöneliyorsun
2: daha hiçbir şey öğrenmeden neden satış yapmak istiyorsun
3: takımlara geleni geçeni alıyorlar "gelbilir miyim" de tabi ki derler. hiçbirisi "gelmeniz halinde size şunları sunabiliriz" vesaire demez onlar için ürün çıkar falan yeter. yoldan geçeni alıyorlar sonra kavga edip çıkıyorlar. sende o kervana katılırsın yakında zamna geçtikçe anlarsın dediğimi
Belki de arkadaş eski ne biliyorsun? ?
Hoş geldiniz efendim :-)
donsuzturk
Velevki'yi sil bence ?Velevki eskiyim bunun kime ne faydası veya zararı var anlamış değilim hâlâ
Bu arkadaşın sıkıntısı ne?Velevki'yi sil bence ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!